Dilek Taşı 9 Bölüm Full HD İzle! Dilek Taşı Son Bölüm İzle Youtube Tek Parça

8 Kasım Çarşamba akşamı yeni bölümü ekrana gelecek Dilek Taşı dizisinde Kenan sorguya alınıyor. Sevda'nın belalı aşığı Efkan zorbalığa devam ediyor. Kenan için her şey artık çok zor. Dilek Taşı 9. bölümüyle bu akşam ekrana geliyor. İşte yeni bölümüyle izleyici karşısına çıkacak Dilek Taşı canlı izleme ekranı..

Dilek Taşı dizisi yeni gününde yayına girmeye devam ediyor. Televizyon dizileri arasında yoğun reyting yarışına kayıtsız kalamayan Dilek Taşı dizisi yeni bölümü bekleniyor. 8 Kasım Çarşamba günü 9. bölümüyle izleyicilerin karşısına geçecek Dilek Taşı dizisinde bu akşam neler yaşanacak merak ediliyor. Yeni bölümde Kenan sorguya alınıyor. Sevda'ya zorbalık yapan Efkan hamlelerine devam ediyor. Efkan'ın babası ise markajına Kenan'ı alıyor. Kenan için her şey artık çok zorken Sevda'ya yaptıklarını öğrenen Efkan'ı Rüçhan'ın elinden kim alacak merak ediliyor. İşte Dilek Taşı 9. bölüm canlı izleme ekranı..

KANAL D DİLEK TAŞI YENİ BÖLÜM CANLI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

DİLEK TAŞI 9. BÖLÜM ÖZETİ

8 Kasım Çarşamba günü izleyici karşısına çıkacak Dilek Taşı yeni bölümde Efkan'ın Sevda'ya zorbalık yaptığını öğrenen Rüçhan sinir krizi geçiriyor. Figen'in ilk aşkı Kenan sorguya alınıyor. Sevda'ya zorbalık yapan Efkan'ın yaptıkları bini aşıyor. Efkan'ın babası ise markajına Kenan'ı alıyor. Kenan için her şey artık çok zorken Efkan'ın Sevda'ya yaptıklarını öğrenen Rüçhan soluğu yalıda alıyor. Cemre'nin böbreği için evlatlık alındığını öğrenen Mustafa, Macide'nin karşısına çıkıyor. Cemre'ye zarar gelmemesi için kendi canını ortaya koyan Mustafa, Macide'ye kendi böbreğini teklif ediyor. Öte yandan Figen aile geçmişi ile ilgili gerçekleri sonunda öğreniyor. Mustafa Cemre’yi köşke geri getiriyor ve kızı için canını ortaya koyuyor. Eğer uyumlu çıkarsa Sinan için böbreğini vermeyi kabul ediyor. Rüçhan Sevda’yı görmeye ajansa gidince kızının Efkan tarafından darp edildiğini öğreniyor. Çocukları için her şeyi göze alan Rüçhan Dündar ve Efkan ile yüzleşmeye gidiyor. Bu olaylar yaşanırken köşkte ortaya çıkan bir sır ise her şeyi karıştırıyor. Duygu yüklü yeni bölümü ile ekranda olacak Dilek Taşı 8 Kasım Çarşamba akşamı saat 20.00’de Kanal D’de..

DİLEK TAŞI OYUNCU KADROSU

Çarşamba günleri yayınlanan Dilek Taşı dizisi oyuncu kadrosunda Salih Bademci, Hazal Subaşı, Ozan Dolunay, Kürşat Demir, Perihan Savaş, Özge Özberk, Teoman Kumbaracıbaşı, Elif Doğan, Lena Naz Kalaycı, Ömer Toprak Yılmaz, Çiçek Dilligil gibi isimler yer alıyor. Sevilen dizi çarşamba günleri saat 8'de yayınlanıyor.

SON DAKİKA HABERLERİ