Dilek Taşı yeni bölüm fragmanı! Dilek Taşı 8. bölüm fragmanı izle

Gün değişikliği yaparak çarşamba günleri ekrana gelmeye başlayan Dilek Taşı dizisinin merakla beklenen yeni bölüm fragmanı yayınlandı. 1 Kasım Çarşamba akşamı ekrana gelecek Dilek Taşı 8. bölümde "Ateş açın" emri verildi. Sevda gerçekleri tüm çıplaklığıyla öğrendi. İşte Dilek Taşı yeni bölüm fragmanı..

Dilek Taşı dizisinin takipçileri ekrana gelen son bölüm ardından gözlerini yeni bölüme çevirdi. Ani kararla artık çarşamba günleri yayında olacağı açıklanan Dilek Taşı dizisinin 7. bölümü geride kaldı. Dilek Taşı son bölüm ardından izleyiciler 1980’li yıllarda geçen hikayenin 8. bölümünü beklemeye koyuldu. Macide'nin ihbarıyla ne yapacağını şaşıran Mustafa köşe bucak kaçmaya başladı. Figen'in Cemre gerçeklerini öğrenmesiyle Rona ailesi iyice çıkmaza girdi. Kızı için her şeyi göze alan Mustafa'nın bir sonraki hamlesi herkesin canını yaktı. İki ateş arasında kalan Mustafa ve Figen ölümle burun buruna geldi. İşte Dilek Taşı 8. bölüm fragmanı..

DİLEK TAŞI 8. BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Son bölümün ardından tüm gözler Dilek Taşı yeni bölüme çevrildi. 1 Kasım Çarşamba akşamı izleyicilerle buluşacak Dilek Taşı dizisinin yeni bölümünde Mustafa ve Figen ateş arasında kalıyor. Macide'nin ihbar ettiği Mustafa polislerden kaçıyor. Bir yandan yakalanmamaya çalışan Mustafa bir yandan da kızı Cemre için savaşıyor. Rona yalısında tüm işler değişiyor. Ajansın kurtulması için Efkan'la evlenmek zorunda bırakılan Sevda tüm planları bozuyor. Efkan'ın elinden zor kurtulan Sevda tüm gerçekleri öğreniyor. "En zoruma giden ne biliyor musun" diyerek içini döken Sevda, "Bu belayı kendi başıma ben açtım. Rona soyadının gücüne kendimi çok kaptırdım herhalde. Benim şimdi herkes ne kadar güçsüz olduğumu biliyor" dedi. İşçilerin grev eyleminin arasında kalan Mustafa ve Figen askerlere verilen "Ateş açın" emriyle iki ateş arasında kalıyor. Tüm bunlar ve daha fazlası Dilek Taşı 8. bölümde..

DİLEK TAŞI OYUNCU KADROSU

Salih Bademci

Hazal Subaşı

Ozan Dolunay

Perihan Savaş

Özge Özberk

Teoman Kumbaracıbaşı

Elif Doğan

Lena Naz Kalaycı

Ömer Toprak Yılmaz

Çiçek Dilligil

SON DAKİKA HABERLERİ