DİLRUBA KAYSERİLİOĞLU SOKAK RÖPORTAJI FLAŞ GELİŞME: Dilruba Kayserilioğlu Tahliye Oldu Mu? Dilruba Kayserilioğlu Ne Dedi?

Dilruba Kayserilioğlu sokak röportajı ardından tutuklama kararı sona erdi. İzmir'de sokak röportajındaki sözleri nedeniyle tutuklanan Dilruba Kayserilioğlu tahliye edildi. Peki, Dilruba Kayserilioğlu ne dedi? Dilruba Kayserilioğlu kimdir? İşte yanıtı..

Dilruba Kayserilioğlu tahliye gelişmesi son dakika açıklandı. Geçtiğimiz günlerde halkı kin ve düşmanlığa tahrik ve alenen aşağılama suçundan tutuklanan Dilruba Kayserilioğlu tahliye oldu. Türkiye'de Instagram'ın kapalı olduğu günlerde yaptığı sokak röportajı nedeniyle gözaltına alınan Dilruba Kayserilioğlu sokak röportajı ardından tutuklandı. 30 Ağustos Cuma günü Dilruba Kayserilioğlu tahliye edildi. Peki, Dilruba Kayserilioğlu kimdir? Dilruba Kayserilioğlu ne dedi? İşte merak edilenler..

DİLRUBA KAYSERİLİOĞLU NE DEDİ?

Sokak röportajı sırasında kullandığı ifadeler nedeniyle “halkı kin ve düşmanlığa tahrik ve aşağılama” ve ”cumhurbaşkanına hakaret” suçlamalarıyla yargılanan Dilruba Kayserilioğlu tahliye oldu. 18 gün ardından Dilruba Kayserilioğlu avukatı Hüseyin Yıldız tarafından itiraz süreci sona erdi ve tahliye edildi. “halkı kin ve düşmanlığa tahrik ve alenen aşağılama" suçundan ise tutuklu yargılanmasının devamı kararı verilen Dilara Kayserilioğlu bu gece 02.00-03.00 sularında cezaevinden salıverildi.

SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber