DİYARBAKIR NARİN GÜRAN SON DAKİKA: Diyarbakır'daki Narin Bulundu Mu? Diyarbakır Narin'e Ne Oldu?

Tüm Türkiye'nin ciğerini yakan Diyarbakır Narin son dakika gelişmesi geldi. Kur'an kursundan çıktıktan sonra bir daha haber alınamayan 8 yaşındaki Narin Güran arama çalışmaları sürüyor. Gözaltına alınanların sayısı artmaya başladı. Peki, Diyarbakır'daki Narin bulundu mu? İşte yanıtı..

Diyarbakır Narin Güran son dakika gelişmeleri milyonlarca vatandaş tarafından takip edilmeye başladı. Diyarbakır'ın Bağlar ilçesinde yaşayan Narin Güran isimli 8 yaşındaki minik kız Kur'an kursundan çıktıktan sonra ortadan kayboldu. Narine ne oldu, Narin nasıl kayboldu merak eden vatandaşlar arama motorlarında araştırmaları yoğunlaştırdı. Peki, Diyarbakır'daki Narin bulundu mu? İşte Diyarbakır Narin son durum..

DİYARBAKIR NARİN GÜRAN SON DAKİKA

Diyarbakır Bağlar Tavşantepe Mahallesi'nde yaşayan 8 yaşındaki Narin Güran 21 Ağustos Çarşamba günü Kur'an kursundan çıktıktan sonra ortalıktan kayboldu. Bir daha kendisinden haber alınamayan Narin Güran arama çalışmaları sürerken önemli bulgular elde edildiği açıklandı. Kayıp Narin’i bulmak için seferber olan özel ekibin önemli delillere ulaştığı söylendi. Dalgıçlar sulama kanalı, dere ve sazlıkta çalışmaları hızlandırırken diğer ekipler kayalıklar, tarlalar, boş evler ve ahırlar ile saman yığınlarını taradı.

DİYARBAKIR'DAKİ NARİN BULUNDU MU?

Diyarbakır'da kaybolan 8 yaşındaki Narin henüz bulunamadı. Diyarbakır İl Jandarma Komutanı Tümgeneral Selçuk Yıldırım, "Dakika dakika her şeyi kayıt altına aldık. Sonuca çok yaklaştık. Elimizde önemli deliller var, bulacağız" dedi. 8 kişi gözaltına alındı.

SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber