E-DEVLET KURBAN BAYRAMI HARÇLIK BAŞVURUSU YAP: Başvuru Yapana 3500 TL Yardım Fırsatı! Kurban Bayramı Harçlık Başvurusu Nasıl Yapılır?

3500 TL Kurban Bayramı harçlık başvurusu yapmak isteyen vatandaşlar harekete geçti. Bu yıl 16-17-18-19 Haziran günleri kutlanacak olan Kurban Bayramı'na sayılı gün kala 3500 TL bayram harçlığı başvuruları alınmaya başladı. Peki, e-devlet bayram harçlığı başvurusu nasıl yapılır? Kurban Bayram harçlığı ne zaman yatacak? İşte yanıtı..

İslam aleminde önemli olan Kurban Bayramı'na sayılı gün kala bayram harçlığı başvurusu yapılmaya başladı. Bu yıl 16-17-18-19 Haziran günleri eda edilen Kurban Bayramı için geri sayıma geçen vatandaşlar bayram harçlığı almanın yollarını aradı. İhtiyaç sahiplerine verilecek 3500 TL Kurban Bayramı harçlığı başvuru adımları takibe alındı. Hem gıda hem de nakit yardım yapacak olan Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı başvuruları almaya başladı. Peki, e-devlet bayram harçlığı başvurusu nasıl yapılır? Bayram harçlığı ne zaman yatacak? İşte merak edilen Kurban Bayramı harçlık başvuru ekranı..

KURBAN BAYRAMI HARÇLIK BAŞVURUSU NASIL YAPILIR?

İhtiyaç sahiplerine her yıl verilen Kurban Bayramı harçlık başvuruları başladı. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı’na bağlı olan Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı (SYDV) tarafından verilen Kurban Bayramı harçlığı 2500 TL ve 3500 TL arasında değişiyor. e-Devlet sistemi üzerinden yapılan bayram harçlık başvuruları devam ediyor. İhtiyaç sahiplerinin faydalanabileceği kurban bayramı harçlıkları başvuruların onaylanmasıyla veriliyor.

E-DEVLET BAYRAM HARÇLIK BAŞVURUSU NASIL YAPILIR?

Kurban Bayramı harçlık başvurusu için e-Devlet sistemine girin. Sosyal Yardım Başvuru Hizmeti sayfasından başvurularınızı iletebilirsiniz. Sizden istenen bilgileri doğru ve eksiksiz bir şekilde tamamlayın. başvurunuzu tamamlayın. Başvurularınız onaylandığında size bilgilendirme yapılacak. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından gıda ve nakit para yardım alan ihtiyaç sahiplerinin Kurban Bayramı yardımlarının 16 Haziran'dan önce hesaplara geçecek.

E-DEVLET KURBAN BAYRAMI YARDIMI İÇİN TIKLAYIN

SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber