E-DEVLET ÜCRETLİ ÖĞRETMENLİK BAŞVURU EKRANI: MEB Ücretli Öğretmen Başvuruları Ne Zaman? Ücretli Öğretmen Başvuru Şartları

Eylül ayında başlayacak 2024-2025 eğitim öğretim yılı öncesi gözler ücretli öğretmenlik başvuru takvimine çevrildi. Saatlik ücret karşılığı derse giren öğretmen adayları için yeni dönem sinyali verildi. Peki, ücretli öğretmenlik başvuruları ne zaman? İşte e-Devlet ücretli öğretmenlik başvuru ekranı..

14 Haziran Cuma günü sona eren 2023-2024 eğitim öğretim yılı ardından yeni dönem hazırlıkları başladı. 2 Eylül Pazartesi günü start alacak olan 2024-2025 eğitim öğretim yılı için ücretli öğretmenlik başvuruları gündeme geldi. İl ve ilçelere göre değişiklik gösteren ücretli öğretmenlik başvuru formları doldurulmaya başladı. Peki, ücretli öğretmen başvuruları ne zaman? 2024 ücretli öğretmenlik başvuru nasıl yapılır? İşte e-Devlet ücretli öğretmenlik başvurusu ekranı..

ÜCRETLİ ÖĞRETMEN BAŞVURULARI NE ZAMAN?

Ücretli öğretmen başvuruları il ve ilçelere göre değişiklik gösteriyor. Temmuz ayının ikinci haftasına girişle kimi ilçelerde ücretli öğretmenlik başvuruları alınmaya başladı ancak her il ve ilçenin başvuru tarihleri farklılık gösteriyor. Ücretli öğretmenlik başvuruları bulunduğunuz ilçe milli eğitim müdürlüklerine yapılıyor.

ÜCRETLİ ÖĞRETMENLİK BAŞVURU NASIL YAPILIR?

2024-2025 eğitim öğretim yılı için ücretli öğretmenlik başvuruları bulunduğunuz İlçe Milli Eğitim Müdürlükleri sayfasında yer alan ön başvuru formunun doldurulmasıyla yapılıyor. Ücretli öğretmen başvuru şartları arasında Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, Kamu haklarından mahrum bulunmamak, Kasten işlenen bir suçtan dolayı bir yıl veya daha fazla süreyle hapis cezasına ya da affa uğramış olsa bile devletin güvenliğine karşı suç işlememek, Askerlikten muaf olmak yer alıyor.

E-DEVLET ÜCRETLİ ÖĞRETMENLİK BAŞVURUSU İÇİN TIKLAYIN

SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber