e Karne 2024 TIKLA ÖĞREN! e Karne 2024 Ne Zaman Açıklanacak? e Karneye Nasıl Bakılır? e Okul Karne Görüntüleme SAYFASI

19 Ocak Cuma günü yılın ilk karnesini alacak olan 20 milyon öğrenci nefeslerini tuttu. Sömestr tatili öncesi e karne 2024 ne zaman açıklanacak araştırması başladı. Karne hazırlıklarının tam gaz devam ettiği okullarda öğrenciler e karneye nasıl bakılır merak etti. Peki, e karne ne zaman? İşte e okul karne görüntüleme sayfası..

Öğrencilerin e karne 2024 araştırmaları yanıt buldu. 19 Ocak Cuma günü ile 4 Şubat Pazar günleri arasında sömestr tatili yapacak olan milyonlarca öğrenci ve öğretmenin beklediği an geldi. 19 Ocak karne töreni öncesi ilkokul, ortaokul ve lise öğrencileri e karne araştırmasına girişti. 2023-2024 eğitim öğretim yılının ilk döneminin bitmesine sayılı zaman kala e karne ne zaman araştırmaları başladı. 20 milyon öğrenci e karne 2024 ne zaman açıklanacak sorusuna yanıt aradı. MEB beklenen açıklama yapıldı. Peki, e karneye nasıl bakılır? e okuldan karne nasıl çıkarılır? İşte merak edilen e okul karne görüntüleme ekranı..

E KARNE 2024 NE ZAMAN AÇIKLANACAK? E KARNEYE NASIL BAKILIR?

Yılın ilk karnelerini alacak milyonlarca öğrenci e okul karne görüntüleme sayfasında odaklandı. Sınav notları ve devamsızlık bilgilerinin yer aldığı e-Okul sisteminde bulunan e karne sayfası henüz kapanmadı. Öğretmenlerin ve idarenin sisteme not girişlerini tamamlamasıyla e-Okul sistemi güncellenecek. Önceden e-Okul karne gününe kadar açık kalıyordu. Milli Eğitim Bakanlığı Öğrenci Bilgi sistemine girdikten sonra Veli Bilgilendirme sistemi tıklanıyor ve sisteme giriş yapıldıktan sonra sol taraftaki menüde e-Karne bağlantısı bulunuyor. Açılan ekranda PDF ibaresini seçtikten sonra e-karne sayfasına erişim sağlayabilirsiniz. e karne görüntüleme 19 Ocak Cuma günü erişime açılacak.

KARNE NE ZAMAN VERİLECEK?

Milli Eğitim Bakanlığına bağlı tüm okullarda karne ne zaman verilecek sorusunun yanıtı 19 Ocak Cuma günü oldu. Okul idaresince belirlenen saatlerde okullarında olan ilkokul, ortaokul ve lise öğrencileri yılın ilk karnelerini alacak. 19 Ocak Cuma günü sömestr tatiline çıkacak olan öğrenci ve öğretmenler hafta sonu tatilleriyle birlikte toplamda 17 gün tatil yapacak. 19 Ocak Cuma günü belirlenen saatte karne töreni yapıldıktan sonra ara tatil başlayacak. 2023-2024 eğitim öğretim yılı 2. dönem 5 Şubat Pazartesi günü başlayacak.

E-KARNE SAYFASINA ULAŞMAK İÇİN TIKLAYIN

SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber