E-OKUL 5. SINIF ŞUBE ÖĞRENME EKRANI: Ortaokul 5. Sınıf Kura Sonucu Nereden Öğrenilir? MEB 5. Sınıf Şube Kura Sonuçları

9 Eylül Pazartesi günü yeni eğitim dönemine başlayacak olan 1. ve 5. sınıf öğrencileri için kura çekildi. MEB tarafından ilk kez yapılan 1. ve 5. sınıf şube belirleme kura sonucu araştırıldı. Peki, ortaokul 5. sınıf kura sonucu nereden öğrenilir? İşte e-Okul 5. sınıf şube öğrenme ekranı..

Milyonlarca öğrencinin merak ettiği 1. ve 5. sınıf kura çekimi sonuçları araştırıldı. Bu yıl 9 Eylül Pazartesi günü start alacak olan 2024-2025 eğitim öğretim yılı öncesi MEB tarafından bir ilke imza atıldı. Binlerce öğrenci ile velisini ilgilendiren 1. ve 5. sınıf şube öğrenme kura sonuçları geldi. Milli Eğitim Bakanlığı tarafından yürütülen ilkokul 1. sınıf ile 5. sınıf kura çekimi sonuçları belli oldu. Peki, ortaokul 5. sınıflar belli oldu mu? İşte e-Devlet 5. sınıf şube öğrenme ekranı..

ORTAOKUL 5. SINIF ŞUBE ÖĞRENME EKRANI

MEB tarafından bu yıl ilk kez yapılan 1. ve 5. sınıf belirleme kura çekimi sonuçları e-Okul ekranında yayınlandı. MEB tarafından ilan edilen 1. ve 5. sınıf kura çekimi şube sonuçları isim listesine göre hangi öğrencinin hangi şubede olacağı belirlendi. 9 Eylül 2024 Pazartesi günü başlayacak olan yeni dönemde ortaokul 5. sınıf öğrencileri belirlenen yeni şubelerinde yerlerini alacak. MEB e-Okul 1. ve 5. sınıf şube belirleme kura sonuçları için linke tıklayabilirsiniz.

E-OKUL ORTAOKUL 5 SINIF ŞUBE SORGULAMA İÇİN TIKLAYIN

SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber