E-OKUL ÖĞRETMEN ÖĞRENME SAYFASI: 1. Sınıf Öğretmenleri Belli Oldu Mu? e-Okul Öğretmen Sorgulama

9 Eylül Pazartesi günü başlayacak olan yeni eğitim öğretim döneminde hangi öğrencinin hangi sınıf öğretmenine gideceği belli oldu. MEB ilk kez kurayla 1. sınıf şube belirleme yaptı. Peki, 1. sınıf öğretmenleri belli oldu mu? İşte e okul öğretmen öğrenme sayfası..

1. sınıf öğretmen belli oldu mu merak eden öğrenciler için sonuç ekranı açıldı. 9 Eylül Pazartesi günü start alacak olan 2024-2025 eğitim öğretim yılı öncesi okulların son durumu merak edildi. e-Okul giriş ekranı ilkokul 1. sınıfa başlayacak olan öğrenciler için öğretmenler için açıldı. 29 Ağustos Perşembe gününün en merak edilen maddesi e-okul öğretmen öğrenme sayfası oldu. Peki, sınıf öğretmenleri belli oldu mu? İşte e-Okul 1. sınıf öğretmen öğrenme sayfası..

1 SINIF ÖĞRETMENLERİ BELLİ OLDU MU?

MEB 1. ve 5. sınıf belirleme kura sonuçları MEB tarafından yayınlandı. Bu sene ilk kez yapılan şube belirleme kura çekimi ardından sonuçlar beklenmeye başladı. 9 Eylül 2024 Pazartesi günü başlayacak yeni dönemde 1. sınıf öğrencilerinin gideceği şubeler belli oldu. e-Okul sistemine giriş yapabilmek için e-okul.meb.gov.tr adresinde güvenlik kodu, öğrenci kimlik numarası ve öğrenci okul numarasını girmek gerekiyor. İstenilen bu bilgiler sisteme girildikten sonra veli girişi tamamlanmış oluyor ve öğrenci ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz.

E-OKUL İLKOKUL 1 SINIF ŞUBE SORGULAMA İÇİN TIKLAYIN

SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber