Ecrin Su Çoban Discord Olayı Nedir?

Ecrin Su Çoban Discord olayı binlerce kullanıcının gündemine girdi. Sosyal medyada büyük ses getiren Ecrin Su Çoban olayı nedir merak edildi. Peki, Ecrin Su Çoban kimdir, kaç yaşında, nereli? İşte yanıtı..

Ecrin Su Çoban Kimdir?

Son dönemde adı sıklıkla anılan Ecrin Su Çoban Discord olayı merak edildi. Gündemin en merak edilen başlıklarından Ecrin Su Çoban şantaj iddiası binlerce kullanıcı tarafından sorgulanmaya başladı. X hesabında yorumlar peş peşe geldi. Peki, Ecrin Su Çoban Discord olayı ne? Ecrin Su Çoban kimdir, kaç yaşında, nereli? İşte merak edilenler..

ECRİN SU ÇOBAN DISCORD OLAYI NE?

Youtube olan Ecrin Su Çoban’ın Discord uygulamasındaki bazı gruplarla ilişkili olduğu ve söz konusu gruplardaki kişilere şantaj yaptığı iddia edildi. Ecrin Su Çoban açıklamasında, "Hakkımda ortaya atılan tamamı asılsız ve hayal ürünü olan iddialara itibar etmeyiniz. Bu iddiaları ortaya atanlar hakkında ailem ile birlikte suç duyurusunda bulunduk. Gerekli açıklamayı avukatım ile birlikte detaylı şekilde vereceğimi bilmenizi isterim" dedi.

ECRİN SU ÇOBAN KİMDİR? KAÇ YAŞINDA? NERELİ?

16 Kasım 2006 Kocaeli doğumlu Ecrin Su Çoban'ın içerik üreticisi olduğu biliniyor. Müzik dünyasında da tanınan bir isim olan Ecrin Su Çoban 2018 yılında O Ses Çocuklar yarışmasında yer aldı. Oyunculuk dünyasında da tanınan Ecrin Su Çoban Kardeş Takımı, Alice Müzikali, Masal Şatosu: Gizemli Misafir, Menajerimi Ara, Masal Satosu: Peri Hırsızı ve Babam Çok Değişti gibi yapımlarda boy gösterdi.

Ecrin Su Çoban
SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber