EFOOTBALL (PES) SUNUCU BAKIMI BİTİŞ TARİHİ 2024: Efootball Sunucu Bakımı Ne Zaman Bitecek? Efootball 2024 Ne Zaman Açılacak?

Oyun severlerin dört gözle beklediği PES (Efootbol) sunucu bakımı bitiş tarihi araştırılmaya başladı. Mobil oyuncuların odak noktası olan Efootbol acil durum bakım süreci belli oldu. Konami tarafından geliştirilen eFootball 2024 çıkış tarihi aratıldı. Peki, Efootball sunucu bakımı ne zaman bitecek? İşte yanıtı..

Oyun tutkunlarının iple çektiği Efootball 2025 ne zaman çıkacak araştırılırken bugünün gündemi ise Efootball sunucu bakımı oldu. 18 Temmuz Perşembe günü başlayan Efootball sunucu bakımı süreci araştırılmaya başladı. Çok sayıda kullanıcı arama motorlarında Efootball bakım ne zaman bitecek sorusuna yanıt aramaya başladı. eFootball (PES) sunucu bakımı bitiş tarihi ve saati belli oldu. KONAMİ tarafından oyundaki hataların giderilmesi için başlatılan Efootball sunucu bakımı ne zaman bitecek sizler için araştırdık. İşte Efootball sunucu bakımı bitiş tarihi..

18 TEMMUZ EFOOTBALL SUNUCU BAKIMI NE ZAMAN BİTECEK?

Efootball 2024 ne zaman açılacak eski adıyla PES yeni adıyla Efootball oyunu 18 Temmuz Perşembe günü acil durum bakımına girdi. Konuyla ilgili bilgilendirmede bulunan Konami açıklamasında şu bilgileri paylaştı: "Online hizmetlerimizdeki teknik sorunlar nedeniyle şu an acil durum bakımı gerçekleştiriliyor. Hizmetler, bakım sona erdikten sonra bölgeye göre sırayla sürdürülecektir."

SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber