Ekos borsada ne zaman işlem görecek? EKOS Teknoloji kaç lot verdi? Kasım 2023 halka arz sonuçları... .

Son günlerde hızla popülerlik kazanan Ekos Teknoloji'nin halka arzı, 15-16 Kasım tarihleri arasında gerçekleşti ve yatırımcılar tarafından büyük ilgi gördü. Halka arz sonuçları, Ekos Teknoloji tarafından Kamuyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) yapılan açıklama ile duyuruldu. İşte, Ekos Teknoloji'nin halka arz işlemine dair detaylar...

Ekos Teknoloji ve Elektrik A.Ş.'nin SPK onayı ile başlayan halka arz süreci, sermaye piyasalarındaki yatırımcılar tarafından yakından takip edildi. Halka arz sürecinin sona ermesiyle birlikte, Ekos Teknoloji'nin Borsa İstanbul'da işlem görmeye başlayacağı tarih de belirlendi.

Deniz Yatırım tarafından KAP'a yapılan açıklamaya göre, halka arzda sermaye artışı yoluyla halka arz edilen 60 milyon TL nominal değerli payların tamamı satıldı. Toplam halka arz büyüklüğü 766,2 milyon TL olarak gerçekleşti.

Ekos Teknoloji'nin halka arzında "Borsa'da Satış - Sabit Fiyatla Talep Toplama ve Satış Yöntemi" ile 15-16 Kasım 2023 tarihlerinde 1 TL nominal değerli pay için 12,77 TL'den talep toplandı. Şirket, payları 21 Kasım 2023 tarihinden itibaren Yıldız Pazar'da işlem görmeye başlayacak.

Yatırımcılar, Ekos Teknoloji'nin borsadaki performansını yakından takip ederek, şirketin gelecekteki işlem günlerindeki performansı hakkında bilgi sahibi olacak. Ekos Teknoloji'nin borsadaki işlem tarihi, yatırımcılar arasında merakla bekleniyor.

SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber