Eleştirmenlerden tam not alan Deadpool ve Wolverine Filmi ne zaman vizyonne girecek? Deadpool ve Wolverine filmi konusu ne

İlk iki filmi ile akıllara kazınan Marvel karakteri olan Deadpool, üçüncü filmi ile gündeme geliyor. Peki Deadpool & Wolverine ne zaman çıkacak? konusu ne? İşte Eleştirmen yorumları...

Bu film Marvel hayranlarının uzun zamandır beklediği bir buluşmayı gerçekleştiriyor. Deadpool ve Wolverine'in yolları bu yapımda kesişiyor. Wolverine kendi yaralarını sarmaya çalışırken Deadpool ile karşılaşıyor. Bu beklenmedik karşılaşma sonucunda iki anti-kahraman olan Deadpool ve Wolverine ortak bir düşmana karşı güçlerini birleştirmek durumunda kalıyor. Hikaye boyunca Deadpool ve Wolverine arasındaki düşünsel ve mizahi çatışmalar ön planda olacak. İzleyicileri bol kahkahalı ve eğlenceli bir yapım bekliyor diyebiliriz. Hugh Jackman'ın Wolverine rolüne geri dönüşü ve Ryan Reynolds'ın Deadpool olarak devam ediyor.

"AKSIYON VE KANA BULANMIŞ DÖVÜŞLER MUAZZAM"

The Direct editörü David Thompson, Deadpool & Wolverine'i hem "en kanlı" hem de "en komik Marvel projesi" olarak nitelendirdi ve şu ifadeleri ekledi:"Ryan Reynolds ve Hugh Jackman'ın bu ikonlar olarak bir araya gelmesi inanılmaz. Mükemmel değil ama heyecan verici bir sinema deneyimi ve Marvel için doğru yönde atılmış bir adım.

Fandango'dan Erik Davis: "Kameolar ve sürprizler destansı; mizah, aksiyon ve kana bulanmış dövüşler muazzam" yorumunda bulundu.

Hollywood Handle, filmi X (eski adıyla Twitter) üzerinden yorumladı ve şu ifadeleri kullandı:"Deadpool & Wolverine beklediğiniz kadar heyecan verici. Süper komik espriler ve sizi hem güldürecek hem de ağlatacak bir hikayeyle önceki filmlerle aynı üsluba sahip olmayı başarıyor. Hugh Jackman, Wolverine rolünde en iyi performanslarından birini sergiliyor ve film, neyse ki hikayenin gidişatını etkilemeyen harika sürprizlerle dolu."

DEADPOOL & WOLVERINE NE ZAMAN VIZYONA GIRECEK?

Deadpool & Wolverine, 24 Temmuz 2024 tarihinde Türkiye’de vizyona girecek. Epey büyük bir film olduğu için Deadpool & Wolverine’i hemen hemen her sinema salonunda izleyebilirsiniz. Bir önceki filminden 6 yıl sonra gelen Deadpool & Wolverine, 3. Deadpool filmi olarak anılıyor. Deadpool 3 denmemesinin sebebi ise hiç şüphesiz bu filmde Wolverine’in bulunuyor olmasıdır.

SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber