Emekli Maaş Farkı ÖDEME TARİHİ BELLİ OLDU: Bağkur, SSK Emekli Maaş Farkları Ne Zaman Yatacak? Emekli Maaş Farkı RESMİ GAZETE

Milyonlarca emeklinin beklediği flaş açıklama geldi. Beklenen emekli zammı Resmi Gazete kararı geldi. 3 Şubat Resmi Gazete kararları içerisinde yer alan emekli maaşı ve emekli maaş farkları ödeme tarihleri az önce açıklandı. SSK ve Bağ-Kur emeklilerinin emekli maaş farkı ödeme tarihi belli oldu. İşte o tarih..

Son dakika emekli zammı Resmi Gazete yayınlandı. 2024 ocak zammında yüzde 49,25 oranına kavuşan milyonlarca emeklinin beklediği an geldi. Memur emeklilerinin ardından gözlerin çevrildiği SSK ve Bağ-Kur emeklilerinin ek ödeme tarihleri belli oldu. Geçim derdine düşen milyonlarca emekli bir yandan e devlet emekli maaşı sorgulama yaparken esas gündemi ek zam ve maaş farkları oldu. Beklenen açıklama az önce geldi. 3 Şubat Cumartesi günü son dakika gelişmesini duyuran Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, emekli maaş farkı ne zaman yatacak sorusunun yanıtını verdi. Vatandaşlar emekli maaşı zam farkı Resmi Gazete kararını öğrendi. Peki, SSK emekli maaş farkları ne zaman yatacak? İşte merak edilen SSK, Bağkur emekli maaş farkı ödeme tarihi..

SSK EMEKLİ MAAŞ FARKLARI NE ZAMAN YATACAK?

Emekli ek zam Resmi Gazete geldi. Milyonların dört gözle beklediği emekli ek zam Resmi Gazete yayınlandı mı sorusu yanıt buldu. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, "SSK emeklilerimiz için 6 Şubat'ta, Bağ-Kur emeklilerimiz için 7 Şubat'ta fark ödemelerini gerçekleştireceğiz" dedi. 3 Şubat Cumartesi günü son dakika açıklaması yapan Bakan Vedat Işıkhan, SGK ve İŞKUR İl Müdürleri İstişare Toplantısı ardından yaptığı konuşmada, "Ocak 2024 itibarıyla yüzde 49,25 oranında yükseltme yaptığımız SSK ve Bağkur emeklilerimiz ile hak sahiplerinin aylık fark tutarlarını ödemeye başlayacağız. SSK kapsamında emekli olan vatandaşlarımız için 6 Şubat'ta gerçekleştirilecek. Bağ-Kur kapsamında emekli olan vatandaşlarımız için 7 Şubat'ta gerçekleştirilecek" diye konuştu.

SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber