EMEKLİ MAAŞI BAYRAMDAN ÖNCE YATACAK MI 2024? Bu Ay Emekli Maaşları Ne Zaman Yatacak AÇIKLANDI! Kurban Bayramı'nda Emekli Maaşları Ne Zaman Yatacak?

Milyonlarca emeklinin gözü kulağı maaş ödeme takvimine çevrildi. Kurban Bayramı öncesi emekli maaşlarının yatıp yatmayacağı merak edildi. Peki, emekli maaşları bayramdan önce yatar mı? Bu ay emekli maaşları ne zaman yatacak? İşte yanıtı..

Mayıs ayının bitmesine sayılı gün kala bayram hazırlıkları hızlandı. Müslümanlar için özel olan Kurban Bayramı için geri sayıma geçen vatandaşlar gözlerini emekli maaşlarına çevirdi. Emekli maaşları bayramdan önce yatar mı sorusuna yanıt arayan milyonlarca emekli için tarih belli oldu. Ödeme takvimi öne çekilme durumu sorgulandı. Peki, bu ay emekli maaşları ne zaman yatacak? Kurban bayramında emekli maaşları ne zaman yatacak? İşte emekli maaşı ödeme tarihi..

EMEKLİ MAAŞI BAYRAMDAN ÖNCE YATACAK MI?

Milyonlarca vatandaşın dört gözle beklediği emekli maaşı bayramdan önce yatacak mı 2024 Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı son durum merak edildi. Bu yıl 16-17-18-19 Haziran tarihlerinde kutlanacak olan Kurban Bayramı öncesi emekli maaşları hesaplara geçeceği düşünülüyor. Hem emekli maaşları hem de 3000 TL olan Kurban Bayramı emekli ikramiyeleri hesaplara geçeceği düşünülüyor. Her ayın 17'si ile 26'sı arasında ödenen emekli maaşlarının Kurban Bayramı nedeniyle 16 Haziran öncesi hesaplara geçeceği söyleniyor.

KURBAN BAYRAMI TARİHLERİ 2024

Kurban Bayramı arefe günü: 15 Haziran Cumartesi

Kurban Bayramı 1. Günü: 16 Haziran Pazar

Kurban Bayramı 2. Günü: 17 Haziran Pazartesi

Kurban Bayramı 3. Günü: 18 Haziran Salı

Kurban Bayramı 4. Günü: 19 Haziran Çarşamba

SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber