EMEKLİYE SEYYANEN ZAM SON DAKİKA: Temmuzda Seyyanen Zam Var Mı? SSK, Bağkur, Memur Emeklilerine Seyyanen Zam Ne Kadar?

3 Temmuz Çarşamba günü açıklanan TÜİK haziran ayı enflasyon oranı ardından emekli ve memur zamları netleşti. Temmuz zammında hanesine yüzde 24,73 zam yazılan emekliler gözlerini seyyanen zam gelişmelerine çevirdi. Peki, temmuzda seyyanen zam var mı? İşte emekliye seyyanen zam son dakika..

Tüm Türkiye'nin dört gözle beklediği emekli temmuz zammı yüzde 24,73 olarak açıklandı. 6 ayda bir zamlanan emekli maaşlarında temmuz hesaplamaları yapıldı. Emekli temmuz zammı ardından refah payı araştırmaları yapılmaya başladı. Temmuz ayı enflasyon rakamları ardından milyonlarca SSK, Bağ-Kur ve Emekli Sandığı emeklisini ilgilendiren maaş zamları netleşti. Temmuz emekli zammı sonrası ana gündem seyyanen zam artacak mı oldu. Peki, temmuzda seyyanen zam var mı? Memur emeklilerine seyyanen zam ne kadar? İşte merak edilenler..

EMEKLİYE SEYYANEN ZAM SON DAKİKA

Emekliye seyyanen zam son dakika Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan çalışan ve emeklilerin üzerindeki yükü azaltmak için gereken adımların atıldığını söyleyerek, "Çalışanlarımız ve emeklilerimiz başta olmak üzere milletimizin her kesiminin üzerindeki yükü azaltmak ve kalıcı refah artışını sağlamak için gereken adımları atıyoruz. Tarihi yüksek seviyelere ulaşan istihdam verilerimizin korunması, enflasyon ile kararlı mücadele ve finansal istikrarı sağlamak önceliğimiz olmayı sürdürecek" dedi.

SSK, BAĞKUR, MEMUR EMEKLİLERİNE SEYYANEN ZAM NE KADAR?

SSK, Bağkur ve memur emeklilerine seyyanen zam açıklaması henüz gelmedi. 3 Temmuz Çarşamba günü açıklanan emekli temmuz zammı yüzde 24,73 olarak açıklandı. Emeklilere yılın ikinci yarısı verilecek temmuz emekli zammı bu aydan itibaren maaşlara yansıtılacak. SSK, Bağ-Kur ve memur emeklilerinin temmuz maaşı zamlı olarak yatırılacak.

SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber