Emirhan İlkhan Kimdir, Kaç Yaşında, Nereli? Trabzonspor Transfer Emirhan İlkhan Kariyeri

Transfer döneminin açılmasıyla takımların transfer yarışı başladı. Birçok takımla adı geçen genç oyuncu Emirhan İlkhan kariyeri araştırılmaya başladı. Taraftarların merak ettiği Emirhan İlkhan kimdir sorgulandı. İşte Emirhan İlkhan kariyeri..

Emirhan İlkhan kimdir merak eden vatandaşlar sorgulamaları hızlandırdı. Eski Beşiktaşlı Emirhan İlkhan transfer döneminde birçok Türk takımıyla anılmaya başladı. Trabzonspor genç yeteneği renklerine takmak için hazırlıklara başladı. Genç yaşına rağmen göz dolduran bir kariyere sahip olan Emirhan İlkhan sosyal medyanın odak noktası oldu. Peki, Emirhan İlkhan kimdir, kaç yaşında, nereli? İşte merak edilenler..

EMİRHAN İLKHAN KİMDİR? KAÇ YAŞINDA? NERELİ?

1 Haziran 2004 İstanbul doğumlu olan Emirhan İlkhan 2013 yılında Florya 1923 Spor'da futbola başladı. 2014 yılında Beşiktaş altyapısına transfer olan Emirhan İlkhan ilk profesyonel maçına 5 Ocak 2022 tarihinde Katar'ın Doha şehrinde oynanan 2021 Süper Kupa maçının 80. dakikasında Kenan Karaman'ın yerine oyuna girerek çıktı. 2022'de 4,5 milyon Euro karşılığında Serie A takımlarından Torino'ya transfer olan Emirhan İlkhan için Beşiktaş kulübü KAP'a açıklama yaptı. 4.500.000 Avro garanti bedel ile Torino F.C. S.P.A. ile sözleşmesi devam eden Emirhan İlkhan Trabzonspor forması için hazırlıklara başladı.

EMİRHAN İLKHAN INSTAGRAM HESABI İÇİN TIKLAYIN

SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber