ENGİN POLAT HAPİSTEN ÇIKTI MI SON DAKİKA: Engin Polat Tahliye Oldu Mu? Dilan Polat Engin Polat Son Durum

Suç Gelirlerinin Aklanmasının Önlenmesi, Vergi Usul Kanunu başta olmak üzere birtakım suçtan tutuklu olan Dilan Polat tahliye kararı geldi. Milyonların takibinde yer alan Dilan Polat tahliye ardından gözler eşi Engin Polat'a çevrildi. Peki, Engin Polat hapisten çıktı mı? Engin Polat tahliye olacak mı? İşte Engin Polat son durum..

Sosyal medya fenomeni Dilan Polat ile eşi Engin Polat son durum merak konusu oldu. Kasım ayından bu yana tutuklu olan Dilan Polat Engin Polat davasında son durum açığa çıktı. 19 Ağustos Pazartesi günü flaş karar ile serbest kalan Dilan Polat tahliye olacağı anı beklemeye başladı. Gizli tanığın mahkemeye sunduğu 3 sayfalık mektubun ardından Dilan Polat serbest kaldı. Peki, Engin Polat hapisten çıktı mı? Engin Polat tahliye olacak mı? İşte merak edilenler..

ENGİN POLAT HAPİSTEN ÇIKTI MI SON DAKİKA

Engin Polat çıktı mı şu an sadece Dilan Polat için tahliye kararı verildi. Kasım ayından bu yana cezaevinde olan sosyal medya fenomeni Dilan Polat intihar girişimi ardından bir süre ruh ve sinir hastalıkları hastanesinde tedavi olup cezaevine geri girdi. Çengelköy'de bulunan lüks villasından eşi Engin Polat, kayınpederi Sezgin Polat, kayınbiraderi Alper Kürşat Polat, kardeşleri Sıla ve Can Doğu ile birlikte gözaltına alınan Dilan Polat tahliye oldu.

ENGİN POLAT TAHLİYE OLACAK MI?

Dilan Polat Engin Polat son durum 1 Kasım 2023 tarihinde 6 ilde yapılan İstanbul merkezli operasyonda Dilan Polat ve eşi Engin Polat'ın aralarında bulunduğu 24 şüpheli gözaltına alındı. Suç Gelirlerinin Aklanmasının Önlenmesi başta olmak üzere paravan şirketlerden gerçekte olmayan mal alışı yapmak ve sahte belgelerle söz konusu malları başka şirketlere satmakla suçlanan Dilan Polat, Sıla Doğu ve Can Doğu için tutuksuz yargılama kararı verildi. Engin Polat, Sezgin Polat, Alper Kürşat Polat tutukluluğu henüz sonlanmadı.

SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber