Enver Aysever SON DAKİKA: Gazeteci Enver Aysever Neden Gözaltına Alındı? Enver Aysever Ne Dedi? Enver Aysever Kimdir, Kaç Yaşında, Nereli?

Hakkında gözaltı kararı çıkan gazeteci Enver Aysever araştırmaları hızlandı. Enver Aysever son dakika gelişmelerini takip eden vatandaşlar gözaltı kararını sorguladı. Peki, Enver Aysever kimdir? Enver Aysever neden gözaltına alındı? İşte Enver Aysever detayları..

Enver Aysever son dakika açıklaması geldi. Gazeteci Enver Aysever gözaltı kararı geldi. 2 Şubat Cuma gününün en çok konuşulan olaylarından olan gazeteci Enver Aysever araştırması hızlandı. Milyonların gündeminde ilk sırada yer alan Enver Aysever neden gözaltına alındı merak konusu oldu. Ankara Esenboğa Havalimanında ekipler tarafından alınan Enver Aysever gözaltı kararı gerekçesi sorgulanmaya başladı. Peki, Enver Aysever kimdir? Gazeteci Enver Aysever neden tutuklandı? Enver Aysever hangi kanalda? İşte merak edilen soruların yanıtları..

GAZETECİ ENVER AYSEVER NEDEN GÖZALTINA ALINDI?

Gazeteci Enver Aysever gözaltı alındı. Ankara Esenboğa Havalimanı'nda gözaltına alındığını açıklayan Enver Aysever, sosyal medya hesabından paylaşım yaptı. Enver Aysever, "Ankara Esenboğa Havaalanı'nda gözaltına alındım" dedi. Sorgulama ardından Enver Aysever serbest bırakıldı. Bir açıklama daha yapan Enver Aysever, "Mahkemeye çıktım ve serbest bırakıldım, yargılama yapılacak daha sonra... Tahmin edin şikayetçi kim? Ahmet Tuncay Özkan" diye konuştu.

ENVER AYSEVER KİMDİR? KAÇ YAŞINDA? NERELİ?

1971 İstanbul doğumlu olan Enver Aysever, Mimar Sinan Üniversitesi Sosyoloji Bölümü’nden mezun oldu. Doğuş, Yeditepe ve Arel Üniversitelerinde dersler veren gazeteci Enver Aysever evli ve 1 çocuk babası. Lise yıllarında amatör tiyatro çalışmaları yapan Enver Aysever ilk profesyonel oyunu Durdurulmuş Zamanın Fotoğrafı yazdı. Renkler ve Günce, Yağmurla Gelen Yüzler, Yabancı, Camus, Açık Evlilik, Dilekçe, Frankie and Johnny, Bir İstanbul Masalı, Şimdi Yaşa Sonra Öde, Ne Kadınlar Sevdim gibi oyunları yazıp yönetti. Remzi Kitap gazetesinde Genel Yayın Yönetmenliği yapan Enver Aysever. TV8’de Lacivert adlı edebiyat dergisine başladı. Aykırı Sorular ve Ayrıntılar adlı siyasal tartışma programı hazırlayan Enver Aysever; Gündem Demokrasi, Ters Cephe, Pazar Politika gibi programlarda yorumculuk yaptı. 2011 Milletvekili seçimlerinde CHP'deki görevlerinden istifa etti.

SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber