ERMENİSTAN-KAZAKİSTAN KARŞILAŞMASI İLK 11 BELLİ OLDU! Ermenistan Kazakistan Maçı Saat Kaçta? Hangi Kanalda?

Ülkeler Hazırlık 2024 heyecanı devam ediyor Ermenistan Kazakistan ilk 11 belli̇ oldu Ermenistan Kazakistan maçı saat kaçta, hangi kanalda?

Avrupa şampiyonasında yer almayan ancak UEFA Uluslar Ligi'nde mücadele edecek iki takım hazırlık maçlarına devam ediyor. Ev sahibi, milli takımımız karşısında gol bulduktan sonra tamamen oyunu soğutmaya ve skoru korumaya yönelik oynamaya çalışmış ve hamleler de başarılı olmuştu. O mücadeleden sonra oynadığı 8 maçta sadece 1 kez berabere kalıp 7 kez mağlup olan Ermenistan, mücadele etmekten asla vazgeçmeyen Kazakistan ile hazırlık maçında karşı karşıya geliyor. Son olarak Lüksemburg karşısında özellikle savunma bölgesinde aksayan Kazakistan'ın bireysel hatalardan kaynaklı kalesinde gördüğü pozisyonlara engel olması gerekiyor. İki ekibinde bir çok oyuncu değişikliğine gidip, taktik savaşı vereceğini düşünüyorum bu randevuda.

ÇERMENİSTAN KAZAKİSTAN KARŞILAŞMASI SAAT KAÇTA? HANGİ KANALDA? İŞTE İLK 11’LER

Ülkeler Hazırlık 2024 heyecanı Ermenistan Kazakistan karşılaşmasıyla devam ediyor. Ermenistan Kazakistan karşılaşması saat 19.00’da yayınlanacak.

MUHTEMEL 11’LER

EMENİSTAN

Cancarevic, Hovhannisyan, Haroyan, harutyunyan, Mkrtchyan, Spertsyan, Sevikyan, Dasyan, Tiknizyan, Serobyan, Miranyan

KAZAKİSTAN

Shatsky, Tapalov, Asrankulov, Bystrov, Sadybekov, Marochkin, Alip, tagybergen, Zaynutdinov, Orazov, Samorodov

SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber