Erzincanlı Piyade Sözleşmeli Er Emrah Gündüz kimdir?

Pençe-Kilit operasyonu bölgesinde meydana gelen saldırı sonucunda Piyade Astsubay Üstçavuş Necdet Çalış ve Piyade Sözleşmeli Er Emrah Gündüz şehit oldu, 2 asker ise yaralandı. Erzincan Valisi Hamza Aydoğdu, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, şehit haberiyle ilgili duygularını dile getirdi.

Vali Aydoğdu'nun paylaşımında şu ifadelere yer verildi: "Pençe-Kilit operasyonu bölgesinde, bölücü terör örgütü mensupları tarafından düzenlenen saldırı sonucunda Piyade Astsubay Üstçavuş Necdet Çalış ve Piyade Sözleşmeli Er Emrah Gündüz kahramanca görevlerini yaparken şehit olmuş, 2 asker de yaralanmıştır."

Erzincan Valisi, şehit haberini duyururken, Refahiyeli hemşehrimiz Piyade Sözleşmeli Er Emrah Gündüz'ün vatan ve bayrak uğruna şehit olduğunu belirtti. Vali Aydoğdu, şehit olan Emrah Gündüz için, "Cesur yüreği ve kahramanlığıyla milletimizin kalbinde ebediyen yaşayacaktır. Şehidimize Allah’tan rahmet, ailesine ve aziz milletimize başsağlığı diliyorum. Mekanın cennet, makamın Ali olsun" ifadelerini kullandı.

Bu acı haberi duyan Türkiye, bir kez daha vatan uğruna canlarını feda eden kahraman askerlere olan minnet ve şükranını dile getiriyor. Şehitlerimize Allah'tan rahmet, yaralılara acil şifalar dileriz.

SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber