Esra Çömelek Doğuş olayı nedir? Esra Çömelek kimdir, kaç yaşında? Doğuş evli mi, kimdir, şarkıları nelerdir?

Esra Çömelek adındaki kadın, "Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme" programında şok edici iddialarda bulundu. Evli ve iki çocuk babası olan popüler şarkıcı Doğuş ile bir ilişki yaşadıklarını ve hatta dini nikah kıydıklarını öne sürdü. İddiaların ardından "Esra Çömelek kimdir, kaç yaşında?" ve "Doğuş kimdir, evli mi, nereli?" gibi sorular gündemdeki yerini aldı.

Esra Çömelek'in İtirafları

Esra Çömelek, programda yaptığı açıklamalarda, Doğuş'la olan yakınlıklarını ve yaşadıkları duygusal bağı detaylı bir şekilde anlattı. 2020'de yeniden karşılaştıklarını ve Doğuş'un mevcut evliliğinden mutsuz olduğunu, ayrılmak istediğini fakat çocuklarına olan düşkünlüğü sebebiyle ayrılamadığını belirttiğini dile getirdi. Çömelek, ilişkilerinin zamanla derinleştiğini ve Doğuş'un ona "karıcığım" diye hitap ettiğini söyledi. Ayrıca, Doğuş'un eşiyle yaşadığı problemler neticesinde bir süreliğine Çömelek'in evinde kaldığını da ekledi.

Doğuş'un Hayat Hikayesi

Doğuş ise Türkiye'nin tanınmış müzisyenlerinden biri. Almanya doğumlu ve aslen Rize, İkizdere'li olan sanatçı, zor bir çocukluk geçirdikten sonra müzik dünyasına adım attı. 1997'de ilk albümü ile müzik sektörüne giriş yapan Doğuş, "Gamsız", "Uyan", ve "Ben Sensiz Ne Yaparım" gibi hit şarkılarla tanındı. Ardından gelen albümleri ve şarkılarıyla popülerliğini arttırdı. Aynı zamanda Survivor yarışmasına da katıldı.

İddialar ve Kamuoyunun Tepkisi

Esra Çömelek'in iddiaları, özellikle Doğuş'un eşi Hoşkeden Hidayetkızı'nın durumu yeni öğrenmiş olmasından dolayı büyük yankı uyandırdı. Çömelek'in dini nikahla ilgili açıklamaları, Doğuş'un evlilik durumu ve bu ilişkinin etik boyutları hakkında ciddi tartışmaları da beraberinde getirdi.

Doğuş ve Hoşkeden Hidayetkızı'nın ikiz çocukları ve evlilikleri düşünüldüğünde, Esra Çömelek'in açıklamaları magazin gündemine bomba gibi düştü. Kamuoyu şimdi, bu iddialar karşısında Doğuş'tan gelecek açıklamayı ve konunun nasıl ele alınacağını merak ediyor.

Şu an için Doğuş ya da ailesi tarafından konuyla ilgili herhangi bir resmi açıklama yapılmış değil. Esra Çömelek'in iddialarının doğruluğu ve dini nikahın detayları henüz netlik kazanmadı. Önümüzdeki günlerde bu konuyla ilgili gelişmelerin takip edilmesi bekleniyor.

SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber