Eylül Öztürk Kenan Özkan çifti kimdir, meslekleri ne? Eylül Öztürk ne iş yapıyor?

Sosyal medya platformlarında 3 milyondan fazla takipçisi bulunan Eylül Öztürk'ün hayatı, kariyeri ve mesleği merak konusu olmaya devam ediyor. Ünlü ismin bir dönem çektiği Vine videolarıyla tanınması, ardından televizyon sunuculuğuna ve oyunculuğa adım atmasıyla dikkat çekiyor.

Eylül Öztürk, İstanbul Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Yunan Dili ve Edebiyatı bölümünden mezun oldu. Üniversite eğitimini tamamladıktan sonra kısa bir süre hosteslik yaparak profesyonel hayata atıldı. Sosyal medyada çektiği 7 saniyelik "Vine" videolarıyla geniş kitlelere ulaşan Öztürk, daha sonra tiyatro oyunları ve televizyon projelerinde yer aldı.

Eylül Öztürk'ün kariyerinde önemli bir döneme damga vuran "Yetersiz Bakiye" isimli tiyatro oyunu oldu. Bu oyundaki performansıyla 'En İyi Kadın Tiyatrocu Ödülü'nü kazanan Öztürk, komedi oyununda birçok deneyimli isimle bir araya geldi.

2017 yılında iş adamı Barış Kenan Özkan ile evlenen Eylül Öztürk, evliliklerinden iki çocuk sahibi oldu. Eşiyle birlikte aynı işletmede yöneticilik yapan çift, güzellik salonu işletmeciliği ve kendi kozmetik markalarını yönetme konusunda da başarılı bir iş hayatı sürdürüyor.

Eylül Öztürk, bir dönem sunuculuk, oyunculuk ve solistlik gibi farklı alanlarda da faaliyet gösterdi. Bugünlerde ise kendi güzellik salonunu işletiyor ve kozmetik ürünleri satışa sunuyor. Sosyal medya fenomeni olarak 3.6 milyon takipçiye ulaşan Öztürk, iş ve özel hayatındaki başarılarıyla dikkat çekiyor.

SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber