FATİH KARAGÜMRÜK - ANTALYASPOR MAÇI CANLI İZLE ŞİFRESİZ: Karagümrük Antalyaspor Maçı Bedava İzle! beIN Sports 1 Canlı İzle Karagümrük Antalyaspor Maçı

Fatih Karagümrük-Antalyaspor maçı canlı izle şifresiz aramaları hızlandı. 29 Nisan Pazartesi günü oynanacak Karagümrük Antalyaspor maçı ilk 11 belli oldu. 34. haftanın kapanış mücadelesini seyredecek olan taraftarlar için Fatih Karagümrük Antalyaspor karşılaşma detayları belli oldu. İşte Fatih Karagümrük Antalyaspor maçı bedava izle ekranı..

Trendyol Süper Lig 34. haftanın kapanış karşılaşması olan Fatih Karagümrük - Antalyaspor maçı canlı izle ekranı geldi. 29 Nisan Pazartesi günü kozlarını paylaşacak olan Karagümrük Antalyaspor maç kadrosu netleşti. Fatih Karagümrük'e rakip olduğu son dört Süper Lig maçını kazanan Antalyaspor hazırlıklarını tamamladı. Milyonlarca taraftarın odaklandığı Karagümrük vs Antalyaspor maçı bedava izle ekranı geldi. İşte Fatih Karagümrük Antalyaspor maçı bedava izle canlı şifresiz linki..

FATİH KARAGÜMRÜK - ANTALYASPOR MAÇI CANLI İZLE ŞİFRESİZ

Fatih Karagümrük Antalyaspor maçı canlı izle şifresiz bu akşam saat 20.00'da start alacak. beIN Sports 1 kanalından canlı yayınlanacak olan Fatih Karagümrük Antalyaspor maçı Tod TV kanalından canlı izlenebilecek. İstanbul Atatürk Olimpiyat Stadyumu'nda oynanacak olan Fatih Karagümrük Antalyaspor karşılaşması başlangıç düdüğünü Kadir Sağlam çalacak. Kadir Sağlam yardımcılıklarını Mustafa Sönmez ve Erdem Bayık üstlenecek. Puan yarışında durumu lehine çevirmek isteyen Fatih Karagümrük, Antalyaspor maçını kazanarak rahat bir nefes almak için hazırlandı. Haftaya 33 puanla 17. sırada giren Karagümrük ile 8. sıradaki Antalyaspor maçı Bein Sports 1, Digiturk 77, Kablo TV 232 numaralı kanallar ile Türksat uydusu ve internet üzerinden izleyebilirsiniz.

FATİH KARAGÜMRÜK İLK 11

Sirigu

Levent

Ceccherini

Salih

Biraschi

Rohden

Kourbelis

Eysseric

Güven

Emre

Lasagna

ANTALYASPOR İLK 11

Leite

Güray

Bahadır

Veysel

Erdoğan

Kaluzinski

Larsson

Saric

Safuri

van de Streek

Buksa

SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber