FATİH ÜREK GELİN GÖRÜMCE BUGÜN KİM ELENDİ? Now TV Fatih Ürek Gelin Görümce 100 Bin TL Kim Kazandı?

Bir haftayı daha kapatan Fatih Ürek ile Gelin Görümce programında büyük ödülü kazanan gelin ile görümce açığa çıktı. Hafta içi her gün yayınlanan Gelin Görümce yarışmasında günün 5000 TL ve 100 bin TL kazanan açıklandı. Peki, Fatih Ürek Gelin Görümce kim elendi? İşte yanıtı..

Now TV'nin sevilen gündüz kuşağı programlarından Fatih Ürek İle Gelin Görümce puan durumu sorgulandı. 30 Ağustos Cuma günü yayınlanan Gelin Görümce programında hem günün hem de haftanın kazanan gelini ile görümcesi belli oldu. Fatih Ürek yemekleri tadıp puanlarını sıraladı. Peki, Fatih Ürek Gelin Görümce bugün kim elendi? Gelin Görümce 100 bin TL kim kazandı? İşte 30 Ağustos Fatih Ürek Gelin Görümce toplam puan durumu..

FATİH ÜREK GELİN GÖRÜMCE BUGÜN KİM ELENDİ?

30 Ağustos Cuma günü Now TV ekranında yayınlanan Fatih Ürek İle Gelin Görümce programında günün yemeği Profiterol Tadında Şipşak Tatlı yapan İREM oldu ve 5000 TL ödülün sahibi oldu. 26-30 Ağustos haftasını en yüksek puanlarla kapatan FATMA ile görümcesi 100 bin TL büyük ödülün sahibi oldu. Fatma gelin programda toplam 350 bin TL kazandı. Hafta boyunca hem görümcelerden hem de Fatih Ürek'ten en düşük puanları alan İREM gelin ile görümcesi ÖZGÜL yarışmaya veda etti.

FATİH ÜREK GELİN GÖRÜMCE TOPLAM PUAN DURUMU

ÇİĞDEM : 71

KÜBRA : 63

FATMA : 76

İREM: 60

SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber