FATİH ÜREK İLE GELİN GÖRÜMCE BAŞVURU FORMU 2024: Now TV Fatih Ürek İle Gelin Görümce Başvuru Nasıl Yapılır? Fatih Ürek Gelin Görümce Ödülü

Ekranların en yeni programı Fatih Ürek İle Gelin Görümce ilk bölüm tarihi verildi. Now TV yeni yapımı Fatih Ürek İle Gelin Görümce başvuruları alınmaya başladı. En dişli gelin ve görümcelerin yarışacağı yapımda her hafta 100 bin TL ödül verilecek. Peki, Fatih Ürek İle Gelin Görümce başvuru nasıl yapılır? İşte Fatih Ürek İle Gelin Görümce başvuru formu..

Uzun zamandır ekranda görünmeyen Fatih Ürek yeni programla bomba gibi geri dönüyor. Ekranların sevilen ismi Fatih Ürek birbirinden dişli gelin ile görümcelerin yer aldığı fenomen programla geri dönüyor. Ekran başındaki izleyicilerin merakla beklediği Fatih Ürek İle Gelin Görümce başvuru araştırılıyor. Her hafta kazanana 100 bin TL ödül veren Fatih Ürek İle Gelin Görümce başvuru nasıl yapılır merak ediliyor. İşte Now TV Fatih Ürek İle Gelin Görümce başvuru formu..

FATİH ÜREK İLE GELİN GÖRÜMCE BAŞVURU FORMU

Yapımını Karga Film’in, sunuculuğunu ise ekranların sevilen ismi Fatih Ürek’in üstleneceği yeni yemek yarışması Fatih Ürek ile Gelin Görümce 24 Haziran Pazartesi günü NOW TV ekranında yayına girecek. Yarışmada aynı aileden ikişer kişiden oluşan 4 çift her gün birbirleriyle eğlenceli rekabetin içine girecek.

FATİH ÜREK İLE GELİN GÖRÜMCE BAŞVURU NASIL YAPILIR?

Gündüz kuşağına renk katacak yeni yarışma Fatih Ürek ile Gelin Görümce programında dünürler, gelinler ve görümceler hem lezzet uğruna hem de haftalık büyük ödül 100 bin TL için kıyasıya rekabet edecek. Fatih Ürek ile Gelin Görümce başvuru formu için aşağıdaki linke tıklayıp sizden istenen bilgileri doğru ve eksiksiz bir şekilde doldurun. Ardından program ekibinin sizlere ulaşmasını bekleyin.

FATİH ÜREK İLE GELİN GÖRÜMCE BAŞVURU FORMU İÇİN TIKLAYIN

SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber