Fenerbahçe Beko Kızılyıldız maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Fenerbahçe Beko, THY EuroLeague'in heyecanlı mücadelelerine devam ediyor. Sarı-lacivertli ekip, 18. hafta kapsamında Sırbistan temsilcisi Kızılyıldız'ı ağırlayacak. İşte Fenerbahçe Beko-Kızılyıldız maçına dair detaylar:

Ülker Spor ve Etkinlik Salonu'nda gerçekleşecek olan mücadele, yarın saat 20.45'te başlayacak. Bu önemli EuroLeague karşılaşması, Türkiye'nin önde gelen spor kanallarından S Sport tarafından canlı yayınlanacak.

Fenerbahçe Beko, yeni başantrenörü Sarunas Jasikevicius ile işbirliği yaparak Dimitris Itoudis'le yollarını ayırdı. Bu değişiklikle birlikte takım, önemli bir çıkış yakalayarak organizasyonda üst üste oynadığı son 4 karşılaşmayı galibiyetle tamamladı.

Sarı-lacivertli ekip, 17 maçta 10 galibiyet elde ederek şu anda 6. sırada bulunuyor. Konuk ekip olan Kızılyıldız ise 6 galibiyet ve 11 mağlubiyetle 15. sıradaki yerini koruyor.

Fenerbahçe Beko'nun taraftarları ve basketbol severler, yarın akşam Ülker Spor ve Etkinlik Salonu'nda gerçekleşecek olan bu önemli mücadeleyi heyecanla bekliyor.

SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber