Fenerbahçe Kasımpaşa MUHTEMEL 11 BELLİ OLDU: Fenerbahçe Kasımpaşa Maçı Saat Kaçta, Hangi Kanalda? Fenerbahçe Kasımpaşa Bilet

Fenerbahçe Kasımpaşa maç bilgileri geldi. 24 Şubat Cumartesi günü oynanacak Fenerbahçe Kasımpaşa muhtemel 11 belli oldu. Süper Lig'de şampiyonluk için iddialı kadro kuran Fenerbahçe Kasımpaşa kadrosu açıklandı. Peki, Fenerbahçe Kasımpaşa maçı saat kaçta, hangi kanalda? İşte detaylar..

Taraftarların dört gözle beklediği Fenerbahçe Kasımpaşa bilet arayışları hızlandı. 24 Şubat 2024 Cumartesi günü oynanacak Fenerbahçe Kasımpaşa muhtemel 11 belli oldu. Milyonlarca taraftarın iple çektiği Fenerbahçe Kasımpaşa maçı saat kaçta araştırılmaya başladı. Bir yanda şampiyonluk için iddialı kadro kuran Fenerbahçe diğer yanda Süper Lig'de son 4 maçında hanesine 10 puan yazdıran Kasımpaşa hazırlıklarını tamamladı. Peki, Kasımpaşa Fenerbahçe maçı hangi kanalda? İşte merak edilenler..

FENERBAHÇE KASIMPAŞA MAÇI SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA?

Süper Lig 27. hafta oynanacak Kasımpaşa ile Fenerbahçe kadrosu netleşti. 24 Şubat 2024 Cumartesi günü karşı karşıya gelecek olan Fenerbahçe Kasımpaşa maçı saat 19.00'da başlayacak. Müsabakayı hakem Cihan Aydın yönetecek. Ülker Stadı'nda oynanacak olan Fenerbahçe Kasımpaşa kadrosu kuruldu. Kırmızı kart sınırında olan Cengiz Ünder, Alexander Djiku, Sebastian Szymanski, Dusan Tadic ve Michy Batshuayi için risk durumu oluştu. Sarı Lacivertlilerde bu isimlerden birinin sarı kart görmesi halinde gelecek hafta Hatayspor deplasmanında yer alamayacaklar.

FENERBAHÇE MUHTEMEL 11

Livakovic, Osayi - Samuel, Djiku, Çağlar Söyüncü, Ferdi, Krunic, İsmail Yüksek, İrfan Can, Szymanski, Tadic, Dzeko

KASIMPAŞA MUHTEMEL 11

Ali Emre, Winck, Porozo, Yasin, Ben Ouanes, Gökhan, Fall, Hajradinovic, Aytaç, Oğulcan, Nuno Da Costa.

SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber