FENERBAHÇE LİLLE MAÇI ŞİFRESİZ CANLI İZLE: FB Lille Şampiyonlar Ligi Maçı Bedava İzle! Fenerbahçe Lille Exxen Canlı İzleme Linki

UEFA Şampiyonlar Ligi 3. eleme turu rövanş maçı için nefesler tutuldu. 13 Ağustos Salı günü kozlarını paylaşacak olan Fenerbahçe vs Lille maçı için geri sayıma geçildi. Deplasmanda 2-1 mağlup olan sarı lacivertliler sahaya mutlak galibiyet parolasıyla çıkacak. Fenerbahçe Lille maçı canlı yayınlanacak. İşte Fenerbahçe Lille maçı şifresiz canlı izle linki..

13 Ağustos Salı gününün gelişiyle taraftarların beklediği an geldi. UEFA Şampiyonlar Ligi 3. eleme turu için kadrosunu kuran Fenerbahçe Lille karşısında galibiyet için hazırlandı. Bu akşam Fransa'nın Lille takımını konuk edecek olan sarı kanarya deplasmanda 2-1 kaybetti. Tur için skor arayışına giren Fenerbahçe Lille karşısında 2 ve daha fazla skor elde ettiğinde galibiyette adını bir üst tura yazdıracak. Fenerbahçe Lille maçı canlı yayınlanacak. İşte Fenerbahçe Lille maçı şifresiz canlı izle ekranı..

FENERBAHÇE LİLLE MAÇI CANLI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

FENERBAHÇE LİLLE MAÇI CANLI İZLE ŞİFRESİZ

13 Ağustos 2024 Salı akşamı Fransa'nın Lille ekibini ağırlayacak olan Fenerbahçe ilk 11 belli oldu. Ülker Stadı'nda oynanacak karşılaşma saat 20.00'de başlayacak. Exxen platformundan canlı yayınlanacak olan Fenerbahçe Lille maçı İspanyol hakem Jose Maria Sanchez düdüğüyle start alacak. Maria Sanchez'in yardımcılıklarını aynı ülkeden Inigo Prieto ile Juan Lopez Mir üstlenecek. Maçta dördüncü hakem olarak ise Guillermo Cuadra yer alacak. İlk maçı 2-1 kaybeden Fenerbahçe Lille rövanşını kazanırsa Şampiyonlar Ligi Play-Off turunda oynama hakkı kazanacak, kaybederse Avrupa Ligi gruplarına kalacak. Fenerbahçe Lille maçı Exxen bağlantısından canlı izleyebilirsiniz.

FENERBAHÇE İLK 11

Dominik Livakovic

Jayden Oosterwolde

Mert Müldür

Çağlar Söyüncü

Dusan Tadic

Rade Krunic

İsmail Yüksek

Ferdi Kadıoğlu

Sebastian Szymanski

Edin Dzeko

Allan Saint-Maximin

LILLE İLK 11

Lucas Chevalier

Bafode Diakite

Tiago Santos

Alexsandro Ribeiro

Thomas Meunier

Remy Cabella

Gabriel Gudmundsson

Benjamin Andre

Angel Gomes

Hakon Haraldsson

Jonathan David

SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber