FENERBAHÇE LİLLE MAÇINI KAYBEDERSE NE OLUR? FB Lille Maçını Kazanırsa Ne Olacak? Fenerbahçe Elenirse Ne Olur?

13 Ağustos Salı günü rövanş maçı yapacak olan Fenerbahçe ile Lille kadroları netleşti. UEFA Şampiyonlar Ligi 3. eleme turu rövanş maçı için kadrosunu kuran Fenerbahçe'nin mutlak galibiyet parolasının işe yarayıp yaramayacağı merak edildi. Fenerbahçe Lille maçını kaybederse ne olur araştırıldı. İşte Fenerbahçe'nin kazanıp kaybetmesine göre olası senaryo..

UEFA Şampiyonlar Ligi 3. eleme turu rövanş maçı için sözleşen Fenerbahçe ile Lille takımları kadrolarını kurdu. 13 Ağustos Salı günü randevulaşan Fenerbahçe vs Lille maçı için taraftarlar bekleyişe geçti. Bu akşam saat 20.00 olduğunda Ülker Stadı'nda oynanmaya başlayacak olan Fenerbahçe Lille maçı kazanma kaybetme durumları masaya yatırıldı. Peki, Fenerbahçe nasıl tur atlar? Fenerbahçe Lille maçını kaybederse ne olur? İşte Fenerbahçe'nin kazanıp kaybetmesine göre olası Avrupa senaryosu..

FENERBAHÇE LİLLE MAÇINI KAYBEDERSE NE OLUR?

13 Ağustos 2024 Salı akşamı Fransa'nın Lille ekibiyle kozlarını paylaşacak olan Fenerbahçe maçı Exxen platformundan canlı yayınlanacak. Jose Maria Sanchez yönetiminde oynanacak olan Fenerbahçe Lille maçı olası senaryo belli oldu. Fenerbahçe Lille müsabakasını kazanırsa Şampiyonlar Ligi Play-Off turunda oynama hakkı elde edecek. Fenerbahçe turu geçerse play-off turunda Slavia Prag veya Union Saint-Gilloise takımlarından biriyle karşılaşacak. Sarı lacivertli Fenerbahçe Lille maçında alacağı her türlü beraberlik ve mağlubiyet durumunda yoluna UEFA Avrupa Ligi ile devam edecek.

SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber