Feyza Altun SON DAKİKA Şeriat Soruşturması: Avukat Feyza Altun Ne Dedi? Feyza Altun Küfür Olayı Ne? Feyza Altun Kimdir, Kaç Yaşında, Aslen Nereli?

Avukat Feyza Altun gözaltına alındı. Beykoz Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından "halkı kin ve düşmanlığa tahrik etme" suçundan hakkında soruşturma başlatılan Feyza Altun ne dedi merak konusu oldu. Peki, Feyza Altun şeriat olayı ne? Avukat Feyza Altun ne dedi? Feyza Altun kimdir? İşte yanıtı..

Feyza Altun son dakika bombası patladı. Geçtiğimiz gün sosyal medya hesabından şeriat ile alakalı mesaj paylaşan Avukat Feyza Altun soruşturma başlatıldı. Beykoz Cumhuriyet Başsavcılığı Feyza Altun Twitter paylaşım ardından "Halkı kin ve düşmanlığa tahrik etme" suçundan re'sen soruşturma başlattı. Feyza Altun Instagram ve Twitter hesapları merceğe alındı. Peki, avukat Feyza Altun ne dedi? Feyza Altun küfür mü etti? Feyza Altun şeriat olayı ne? İşte Feyza Altun hayatı..

AVUKAT FEYZA ALTUN NE DEDİ?

Feyza Altun X paylaşımı bomba etkisi yarattı. Feyza Altun şeriat açıklaması bir sosyal medya kullanıcısının paylaşımının altına yaptığı yoruma tepki gösterdi. Avukat Feyza Altun, "Şeriate s......" ifadesini kullandı. Tiwtter'da #feyzaaltuntutuklansın" tagı açıldı. Kendisinden şikayetçi olanlara ateş püsküren Feyza Altun için Twitter'da FeyzaAltunTutuklansın hashtagine yorum yağdı. Beykoz Cumhuriyet Başsavcılığı harekete geçti ve "Halkı kin ve düşmanlığa tahrik etme" suçundan Feyza Altın hakkında re'sen soruşturma başlatıldı.

FEYZA ALTUN KİMDİR? KAÇ YAŞINDA? NERELİ?

Feyza Altun aslen nereli, Feyza Altun kimdir araştırması başladı. 1987 İstanbul Üsküdar doğumlu olan Feyza Altun, Marmara Üniversitesi Hukuk fakültesinde eğitim aldı. Kendisini "Avukat, Feminist Aktivist, Filantrop, Yazar" olarak tanımlayan Feyza Altun, Tarafsız Çalışan Anneler Platformu'nun kurucusudur. Kadının Fenni isimli kitabı olan Feyza Altun birçok kadın ve çocuk istismarı davasında vekil oldu. Feyza Altun eşi İlker Sungurlar ile boşandı. Daha önce İlker Meriç ile evlenen Feyza Altun'un bu evlilikten 1 erkek çocuğu var.

FEYZA ALTUN TWITTER HESABI İÇİN TIKLAYIN

SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber