FİLENİN SULTANLARI HOLLANDA MAÇI KADROSU: Türkiye Hollanda Voleybol Maçı Ne Zaman, Saat Kaçta? Filenin Sultanları Paris Maç Takvimi

Voleybol tutkunlarının merak ettiği Filenin Sultanları maç takvimi netleşti. Voleybol karşılaşmalarını takip eden vatandaşların beklediği A Milli Kadın Voleybol Takımı Hollanda kadrosu netleşti. Peki, Türkiye Hollanda voleybol ne zaman, saat kaçta? İşte yanıtı..

Milyonlarca taraftarın takibinde yer alan Türkiye voleybol maçı tarihleri belli oldu. Filenin Sultanları Paris maç takvimi netleşti. Grup aşamasında üç önemli maça çıkacak olan Filenin Sultanları kadrosu kuruldu. C Grubu’nda yer alan A Milli Kadın Voleybol Takımı İtalya, Hollanda ve Dominik Cumhuriyeti ile karşı karşıya gelecek. Peki, Türkiye Hollanda voleybol maçı ne zaman, saat kaçta? İşte merak edilenler..

TÜRKİYE HOLLANDA VOLEYBOL MAÇI NE ZAMAN? SAAT KAÇTA?

Filenin Sultanları yeni karşılaşmalar için hazırlıklar başladı. Milyonlarca taraftarın beklediği Paris Olimpiyat Oyunları ilk maçında Filenin Sultanları Hollanda ile karşılaşacak. Türkiye Hollanda voleybol maçı 29 Temmuz Pazartesi günü oynanacak.

FİLENİN SULTANLARI HOLLANDA MAÇI KADROSU

Pasörler: Cansu Özbay, Elif Şahin

Smaçörler: Ebrar Karakurt, Hande Baladın, Meliha Diken, Tuğba İvegin, Derya Cebecioğlu

Orta Oyuncular: Eda Erdem Dündar (Kaptan), Zehra Güneş, Aslı Kalaç

Pasör Çaprazı: Melissa Vargas

Libero: Gizem Örge

+1 Oyuncu: Beyza Arıcı

FİLENİN SULTANLARI PARİS MAÇ TAKVİMİ

29 Temmuz: 10.00 Türkiye - Hollanda

1 Ağustos : 10.00 Türkiye - Dominik Cumhuriyeti

4 Ağustos: 10.00 Türkiye - İtalya

SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber