FİLENİN SULTANLARI OLİMPİYAT MAÇLARI PARİS 2024: Olimpiyat Voleybol Maçları Ne Zaman? Filenin Sultanları Olimpiyat Maç Takvimi

Voleybol maçlarını takip eden spor severlerin gündemi Filenin Sultanları maç takvimi oldu. 27 Temmuz ile 11 Ağustos 2024 tarihleri arasında yapılacak Paris Olimpiyat Oyunları'nda A Milli Kadın Voleybol Takımı hünerlerini sergileyecek. Peki, Filenin Sultanları olimpiyat voleybol maçları ne zaman? İşte Filenin Sultanları maç takvimi..

Milyonlarca spor tutkununun dört gözle beklediği Filenin Sultanları olimpiyat macerası için nefesler tutuldu. 27 Temmuz ile 11 Ağustos 2024 tarihleri arasında Fransa'da yapılacak olan Paris Olimpiyat Oyunları için geri sayım başladı. Voleybol maçı izlemeyi sevenler C grubunda mücadele verecek A Milli Kadın Voleybol Takımı Filenin Sultanları maç programı odaklandı. Peki, olimpiyat voleybol maçları ne zaman? İşte Paris Olimpiyatları Filenin Sultanları maç takvimi 2024..

FİLENİN SULTANLARI OLİMPİYAT MAÇLARI

27 Temmuz ile 11 Ağustos 2024 tarihleri arasında Fransa ev sahipliğinde yapılacak Paris Olimpiyat Oyunları Filenin Sultanları kadrosu belli oldu. C grubunda mücadele edecek olan A Milli Kadın Voleybol Takımı Filenin Sultanları maç programı netleşti. İşte Filenin Sultanları maç takvimi..

29 Temmuz : 10.00 Türkiye-Hollanda

1 Ağustos 2024 : 10.00 Türkiye-Dominik Cumhuriyeti

4 Ağustos 2024 : 10.00 Türkiye-İtalya

FİLENİN SULTANLARI KADRO OLİMPİYAT

Pasörler: Cansu Özbay, Elif Şahin

Smaçörler: Ebrar Karakurt, Hande Baladın, Meliha Diken, Tuğba İvegin, Derya Cebecioğlu

Orta Oyuncular: Eda Erdem Dündar (Kaptan), Zehra Güneş, Aslı Kalaç

Pasör Çaprazı: Melissa Vargas

Libero: Gizem Örge

+1 Oyuncu: Beyza Arıcı

SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber