FİLENİN SULTANLARI PUAN DURUMU 2024: Filenin Sultanları Milletler Ligi Kaçıncı Sırada? 3. Hafta Filenin Sultanları Sonraki Maç Ne Zaman?

Amerika Birleşik Devletleri'ni 3-2 mağlup eden Filenin Sultanları kalan maçları merak konusu oldu. Final yolunda ilk 8 için savaşan A Milli Kadın voleybol takımı 3. hafta maçları için kolları sıvadı. Almanya, Sırbistan, Güney Kore ve ABD'yi yenen Filenin Sultanları puan durumu sorgulandı. Peki, Filenin Sultanları Milletler Ligi kaçıncı sırada? Filenin Sultanları sonraki maç ne zaman? İşte yanıtı..

Filenin Sultanları maç takvimi 2024 sorgusu yapan spor severler için özet geldi. ABD vs Türkiye Milletler Ligi maçını galip bitiren Filenin Sultanları için 3. hafta maçları sıralandı. VNL 2. hafta maçlarında galibiyet serisini bozmayan A Milli Kadın voleybol takımı Filenin Sultanları rakiplerini yenerek puan tablosunda adını zirveye yazdırdı. Filenin Sultanları sonraki maç ne zaman merak edildi. Peki, Filenin Sultanları Milletler Ligi kaçıncı sırada? İşte Filenin Sultanları puan durumu 2024..

FİLENİN SULTANLARI MAÇ TAKVİMİ 2024

12 Haziran Çarşamba: TÜRKİYE-TAYLAND

13 Haziran Perşembe: DOMİNİK CUMHURİYETİ-TÜRKİYE

15 Haziran Cumartesi : ÇİN-TÜRKİYE

16 Haziran Pazar : TÜRKİYE-BREZİLYA

FİLENİN SULTANLARI PUAN DURUMU 2024

1-Polonya: 24

2-Brezilya: 22

3-İtalya: 19

4-TÜRKİYE: 18

5-Japonya: 18

6-Kanada: 15

7-Çin:15

SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber