Fransa ve İtalya maçı canlı izle, maç ne zaman, saat kaçta? Fransa ve İtalya

Fransa ve İtalya karşı karşıya gelecek. Maç ile ilgili tüm detaylar futbolseverler tarafından merak ediliyor. Özellikle yayın bilgileri araştırılıyor. Fransa ve İtalya maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda canlı yayınlanacak?

Fransa ve İtalya karşı karşıya gelecek. İki iddialı takımın karşılaşması heyecan yaratacak. Maç ile ilgili tüm detaylar merak ediliyor. Peki, Fransa ve İtalya maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda canlı yayınlanacak?

Fransa, son dönemde genel olarak istikrarlı bir performans sergiliyor. Hazırlık maçlarında Almanya'ya 2-0 kaybettiler, ancak Şili'ye karşı 3-2'lik galibiyet alarak moral buldular. Lüksemburg’a karşı 3-0'lık rahat bir galibiyet elde ettiler. Kanada ile 0-0 berabere kaldılar. Avrupa Şampiyonası maçlarında Avusturya'yı 1-0 mağlup ederken, Hollanda ve Portekiz ile golsüz berabere kaldılar. Polonya’ya karşı 1-1, Belçika’ya karşı 1-0 galip geldiler. Son olarak İspanya'ya 2-1 kaybettiler. Fransa'nın önündeki İtalya ve Belçika maçları kritik.

İtalya, son dönemde inişli çıkışlı bir performans gösteriyor. Avrupa Şampiyonası elemelerinde Kuzey Makedonya'ya karşı 5-2’lik galibiyet önemliydi, ardından Ukrayna ile 0-0 berabere kaldılar. Hazırlık maçlarında Venezuela’yı 2-1 yendiler ve Ekvador karşısında 2-0 galip geldiler. Türkiye ile 0-0 berabere kalırken, Bosna Hersek’i 1-0 mağlup ettiler. Avrupa Şampiyonası maçlarında Arnavutluk’a karşı 2-1 galip geldiler, ancak İspanya'ya 1-0 yenildiler. Hırvatistan ile 1-1 berabere kaldılar ve İsviçre’ye 2-0 kaybettiler. Önlerindeki Fransa ve İsrail maçları, form durumlarını netleştirecek.

Fransa son dönemde daha istikrarlı bir performans sergilerken, İtalya zaman zaman zayıf sonuçlar aldı. Fransa-İtalya karşılaşması oldukça çekişmeli geçecek gibi görünüyor.

FRANSA VE İTALYA MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA VE HANGİ KANALDA CANLI YAYINLANACAK?

Fransa ve İtalya maçı 23.45’te EXXEN, TV 8,5 kanallarında yayınlanacak

MUHTEMEL 11’LER

Fransa İtalya
Mike Maignan Gianluigi Donnarumma
Dayot Upamecano Giovanni Di Lorenzo
Jules Kounde Matteo Darmian
William Saliba Gianluca Mancini
Theo Hernandez Alessandro Bastoni
Aurelien Tchouameni Bryan Cristante
N'Golo Kante Nicolo Barella
Adrien Rabiot Nicolò Fagioli
Kylian Mbappe Gianluca Scamacca
Ousmane Dembele Federico Chiesa
Kolo Muani Stephan El Shaarawy
SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber