Friends Chandler Bing öldü mü? Matthew Perry neden öldü, hastalığı neydi?

Ünlü Amerikalı aktör Matthew Perry'nin trajik ölümüyle tüm dünya yasa boğuldu. Friends dizisinde canlandırdığı Chandler Bing karakteriyle milyonların kalbine dokunan Perry, ne yazık ki 54 yaşında hayatını kaybetti.

Chandler Bing Karakteri Nasıl Hatırlanıyor? 1994'ten 2004'e kadar 10 sezon boyunca devam eden Friends dizisinde, Chandler Bing karakteriyle hafızalara kazınan Perry, mizahi yönü ve özgün karakteriyle diziye ayrı bir renk katmıştı. Oyunculuk performansı ve dizi kadrosuyla uyumu sayesinde tüm dünyada birçok ödüle layık görülmüştü.

Matthew Perry'nin Ölüm Detayları Los Angeles'ta bulunan evinde jakuzide hayatını kaybeden Matthew Perry'nin ölümü, Amerikan basını tarafından duyuruldu. Yakınları ve sevenleri bu ani ve trajik kaybın şokunu yaşarken, olayın nasıl meydana geldiği konusunda daha fazla detay bekleniyor.

Matthew Perry, özellikle gençlik yıllarında alkol ve uyuşturucu bağımlılığı ile mücadele etmiş, bu konuda çeşitli tedaviler görmüştü. Ancak, olay yerinden gelen ilk bilgilere göre evde herhangi bir uyuşturucu madde bulunmadı. Bu nedenle, Perry'nin nasıl ve neden öldüğü konusundaki soruşturma devam ediyor.

SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber