FROSİNONE-UDİNESE MUHTEMEL 11 BELLİ OLDU! Frosione-Udinese Maçı Saat Kaçta, Hangi Kanalda? Frosione Udinese Maçı Şifresiz Mi?

Seria A heyecanı hız kesmeden devam ediyor. Frosinone-Udinese muhtemel 11 belli̇ oldu! Frosinone-Udinese maçı saat kaçta, hangi kanalda?

Düşecek son takımın belirlenmesi adına çok kritik bir karşılaşma. Düşme hattının hemen üzerindeki iki takım karşılaşıyor. Udinese 34 puanla güvenli bölgenin hemen üstünde bulunurken bir üst basamakta 35 puanlı Frosinone var. İki takımın hemen arkasında ise ateş hattındaki Empoli 33 puanda. Udinese, Fabio Cannavaro ile iyi bir hava yakaladı ancak Frosinone de son sekiz haftada sadece şampiyon Inter'e yenildi. Alev alev yanan maçın ilk yarısında başlayacak gergin bir atmosfer bekliyorum.

Frosinone Udinese KARŞILAŞMASI SAT KAÇTA? HANGİ KANALDA? İŞTE İLK 11’LER

Frosinone Udinese karşılaşması ile Serie A heycanı devam ediyor. Frosinone Udinese karşılaşması saat 21.45’te S Sport Plus kanalında yayınlanacak.

Frosinone: M. Cefferoni, C. Okoli, Pol Lirola, Bonifazi, Brescianini, Reiner, M. Soule, Zortea, Valeri, l. Mazitelli, W. Cheddira

Udinese: Maduka Okoye, Joao Freira, Jaka Bijol, Lautaro Gianetti, SAndi LOvric, Walace, kamara, Samardzic, Thauvin, Pereyra, Lorenzo Lucra

SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber