GADDAR 11 BÖLÜM FULL İZLE NOW TV: Gaddar 11. Bölüm İzle Full HD Tek Parça! Gaddar Son Bölüm İzle Youtube Tek Parça

Gaddar 11. bölüm full izle araştıran izleyiciler yeni bölüme odaklandı. 29 Mart Cuma akşamını iple çeken Gaddar dizisi fanları yeni bölümde yaşanacaklara odaklandı. Dağhan Zakkum Kardeşlerle tanışınca kavga başladı. İşte Gaddar canlı izle 11 bölüm Now TV ekranı..

Her hafta cuma günleri ekrana gelen Gaddar dizisi yeni bölüm başladı. 29 Mart Cuma araştırması yapan izleyicilerin radarına Gaddar 11. bölüm full izle girdi. Gaddar 11 bölüm izle full HD tek parça Enver ve Dağhan birlik olup Zakkum kardeşlere karşı koymanın yollarını aradı. Dağhan bu kez farklı bir şekilde çözmeye karar verdi. Dağhan’ın olaylar anında yaralanmasıyla Aydan ve Leyla onun için seferber oldu. İşte Now TV canlı Gaddar 11 bölüm izle ekranı..

GADDAR 11 BÖLÜM CANLI İZLE NOW TV

GADDAR 11 BÖLÜM FULL İZLE TEK PARÇA

Gaddar 11 bölüm full izle Yağmur anlık bir öfkeyle Ekber’e ateş edince olaylar karıştı. Yaptığı hatanın sonucu Enver'le arasında sürtüşme olarak ona geri döndü. Dağhan Gürkan’ın açığını yakalayınca Ali’nin şikayetiyle karakola alındı. Ekber, güvenini yeniden kazanması için Kurt’a son bir şans verdi. Ama bu şans Kurt için zor bir sınav oldu. Ekber, Dağhan ve Enver’e daha büyük bir darbe vurabilmek için acımasızlığı ile nam salmış Zakkum Kardeşleri onların karşısına koyunca büyük savaş başladı. Enver, Zakkum Kardeşlerin piyasaya çıkmasıyla tüm iş yollarını kaybetme tehlikesiyle karşı karşıya kaldı. Gaddar son bölüm full izle Dağhan, Cezmi Zakkum'un zarar verdiği kadını kurtarmak isterken kardeşlerin radarına takıldı. Gaddar 11. bölüm 29 Mart Cuma saat 20.00’de NOW TV'de..

SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber