Gaddar Veteriner Leyla Kimdir? Buse Meral Kimdir, Kaç Yaşında? Buse Meral Hangi Dizilerde Oynadı? Gaddar Yeni Oyuncu Buse Meral Instagram

Başrolünde Çağatay Ulusoy'un yer aldığı Gaddar dizisinde Leyla fırtınası esmeye başladı. Now TV cuma dizilerinden olan Gaddar yeni bölüm izleyicilerin gözleri Buse Meral'a çevrildi. Gaddar oyuncuları arasına katılan Buse Meral hayatı sorgulandı. Peki, Gaddar Veteriner Leyla kimdir? Buse Meral kimdir? İşte yanıtı..

Aşka Düşman dizisinde İnci rolünü oynayan Buse Meral yeni adresi Gaddar dizisi oldu. Cuma günleri ekrana gelen Gaddar dizisinde veteriner Leyla rolüne bürünen Buse Meral ekranda fırtınalar estirdi. Başrollerini Çağatay Ulusoy ile Sümeyye Aydoğan'ın paylaştığı Gaddar dizisinde Veteriner kız Leyla rolüyle kadroya giriş yapan Buse Meral hayatı sorgulandı. Müdür Dağhan’ın Leyla ile bağlantısını öğrenince bunu kendi lehine kullandı. Dağhan Leyla'nın babasını öldürdüğü için vicdan azabı duymaya başladı. Peki, Gaddar veteriner Leyla kimdir? Buse Meral kimdir, kaç yaşında? Buse Meral hangi dizilerde oynadı? İşte Gaddar yeni oyuncu Buse Meral kariyeri..

GADDAR VETERİNER LEYLA KİMDİR?

Gaddar Veteriner Leyla rolüne Buse Meral hayat veriyor. Enver şahane bir düğünle evleneceklerini zannederken Ekber’in mani olmak için başka bir planı daha olduğu ortaya çıktı. Müdür Dağhan’ın Leyla'yla bağlantısını öğrenince harekete geçti. Müdür Necdet’e ait bir bilgisayarı ele geçirmek istedi ama bilgisayarı arayan başkaları da olduğu ve hepsinin Leyla’nın peşine düştüğü ortaya çıktı. Dağhan babasını öldürdüğü için Leyla'ya karşı vicdan azabı duymaya başladı. Bu yüzden hem veteriner kız Leyla'yı korumaya hem de bilgisayarı bulmaya mecbur kaldı.

BUSE MERAL KİMDİR? KAÇ YAŞINDA? NERELİ?

25 Temmuz 1999 tarihinde İstanbul'da doğan güzel oyuncu Buse Meral 24 yaşında. Erken yaşlarda oyunculuk kariyerine başlayan Buse Meral lise öğrenimini İstanbul Eyüpsultan Mareşal Fevzi Çakmak Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nde tamamladı. 19 yaşında oyuncu olan Buse Meral televizyon ekranına ilk kez 2018 yılında yayınlanan Ege'nin Hamsisi dizisiyle çıktı. Birçok markanın reklamlarında yer alan güzel oyuncu Buse Meral, Müjdat Gezen Sanat Merkezi Konservatuarı Tiyatro Bölümünde eğitim gördü. Eğitim hayatına şimdilerde de devam eden Buse Meral Vermem Seni Ellere dizisinde oynadı. Son adresi Aşka Düşman dizisi olan Buse Meral yeni durağı Gaddar dizisi oldu.

BUSE MERAL OYNADIĞI DİZİLER

Sevilen Karadeniz

Destan

Ege'nin Hamsisi

Aşka Düşman

Gaddar

Vermem Seni Ellere

BUSE MERAL INSTAGRAM HESABI İÇİN TIKLAYIN

SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber