Galatasaray Elfsborg Maçı Neden 17.30'da? UEFA Avrupa Ligi Galatasaray Elfsborg Maçı

Taraftarların iple çektiği Galatasaray Elfsborg maç saati 17.30 olarak belirlendi. 23 Ekim 2024 Çarşamba günü oynanacak Galatasaray UEFA Avrupa Ligi maç saati taraftarların dikkatini çekti. Peki, Galatasaray Elfsborg maçı neden 17.30'da? işte yanıtı..

Galatasaray Elfsborg maçı neden 17.30'da oynanıyor?

UEFA Avrupa Ligi heyecanın dinmediği bugünlerde gözler Galatasaray müsabakasına çevrildi. Tarihinde ilk kez İsveç ekibi Elfsborg ile oynayacak olan Galatasaray karşılaşması odak noktası oldu. Galibiyet için tüm yolları deneyecek olan sarı kırmızılı Galatasaray maç saati taraftarların araştırmalarına neden oldu. Peki, Galatasaray Elfsborg maçı neden saat 17.30'da oynanıyor? İşte merak edilenler..

GALATASARAY ELFSBORG MAÇI NEDEN 17.30'DA OYNANIYOR?

Galatasaray ve Elfsborg arasında oynanacak UEFA Avrupa Ligi maçı 23 Ekim 2024 Çarşamba günü yapılacak. Saatler 17.30 olduğunda start alacak olan Galatasaray Elfsborg maçı UEFA organizasyonlarının zaman planlaması ve televizyon yayın haklarıyla ilgili olarak bu saatte yapılacağı düşünülüyor. İsveç saatinin Türkiye'ye göre 1 saat geride olduğu biliniyor.

Galatasaray UEFA Avrupa Ligi Elfsborg
SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber