GALATASARAY LECCE MAÇI CANLI İZLE ŞİFRESİZ: Galatasaray Hazırlık Maçı İzle Full Kesintisiz! D Smart Go Galatasaray Lecce Maçı Bedava İzle

Taraftarların iple çektiği Galatasaray vs Lecce maçı hazırlıkları tamamlandı. 2024-2025 sezonu ilk resmi maçını Beşiktaş ile yapacak olan Galatasaray hazırlık maçı için hazırlandı. 24 Temmuz Çarşamba günü oynanacak Beşiktaş Lecce maçı canl izlenebilecek. İşte Galatasaray Lecce maçı canlı izle şifresiz linki..

Yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Galatasaray için kritik gün geldi. 24 Temmuz Çarşamba günü İtalya Serie A ekiplerinden Lecce ile kozlarını paylaşacak olan Galatasaray kadrosunu kurdu. 2024-2025 sezonunda ilk resmi maçına Süper Kupa ile Beşiktaş karşısında çıkacak olan sarı kırmızılı ekip Lecce mücadelesinde parolasını galibiyet yaptı. Sezonu kupayla açmayı hedefleyen Galatasaray Okan Buruk yönetiminde sahaya çıktı. Karşılaşma canlı yayın bilgisi verildi. İşte Galatasaray Lecce maçı canlı izle şifresiz ekranı..

GALATASARAY LECCE MAÇI CANLI İZLE ŞİFRESİZ

İtalya Serie A takımlarından Lecce ile ikinci kamp ilk hazırlık maçını oynayacak olan Galatasaray ekibi hazırlandı. 24 Temmuz Çarşamba günü saat 20.30’da başlayacak olan Galatasaray Lecce maçı Spor Smart ve D-Smart Go ekranlarından canlı olarak takip edilebilecek. 2023-2024 sezonunu şampiyon olarak bitiren sarı kırmızılı Galatasaray, Süper Kupa’da Ziraat Türkiye Kupası’nı kazanan Beşiktaş ile oynayacak. Galatasaray hazırlık maçı izle full kesintisiz Spor Smart ve D-Smart Go ekranlarından canlı izleyebilirsiniz.

GALATASARAY MUHTEMEL 11

Icardi

Fernando Muslera

Kerem Aktürkoğlu

Yunus Akgün

Kaan Ayhan

Abdülkerim Bardakçı

Barış Alper Yılmaz

LECCE MUHTEMEL 11

Lameck Banda

Youssef Maleh

Patrick Dorgu

Samooja

SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber