GALATASARAY PARMA MAÇI CANLI İZLE ŞİFRESİZ: GS Parma Hazırlık Maçı İzle Bedava! Spor Smart Galatasaray Parma Canlı Yayın İzle Kesintisiz

Trendyol Süper Lig son iki sezon şampiyonu Galatasaray vs Parma maç günü geldi çattı. 27 Temmuz Cumartesi günü oynanacak Galatasaray Parma maçı canlı yayın takip edilecek. İtalya Serie B'de mücadele eden rakibine karşı mutlak galibiyet hedefleyen Galatasaray maçı canlı yayınlanacak. İşte Galatasaray Parma maçı canlı izle şifresiz linki..

Taraftarların dört gözle beklediği Galatasaray Parma karşılaşması için hazırlıklar tamamlandı. 2 sezon üst üste şampiyon olan Galatasaray yeni sezon hazırlıkları için atağa geçti. İtalya temsilcisi Parma ile Raiffeisen Arena'da kozlarını paylaşacak olan Galatasaray maçı detayları belli oldu. Futbol tutkunlarının merak ettiği Galatasaray vs Parma maçı canlı yayın bilgisi verildi. İşte Galatasaray Parma maçı canlı izle şifresiz ekranı..

SPOR SMART GALATASARAY PARMA MAÇI CANLI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

GALATASARAY PARMA MAÇI CANLI İZLE ŞİFRESİZ

Galatasaray - Parma maçı 27 Temmuz 2024 Cumartesi günü Türkiye saatiyle 20.30'da oynanacak. Raiffeisen Arena'da kozlarını paylaşacak olan Galatasaray ile Parma maçı Spor Smart ekranlarından naklen canlı yayınlanacak. Yeni sezon hazırlıklarını Avusturya’da sürdüren sarı-kırmızılılar, son hazırlık maçında İtalya Serie A takımlarından Parma ile karşı karşıya geliyor. Batshuayi’nin ardından Galatasaray’ın renklerine kattığı ikinci isim olan Elias Jelert, ilk kez Sarı Kırmızılı formayı giyerken gözler Mauro Icardi ve milli oyuncular Kerem Aktürkoğlu, Yunus Akgün, Kaan Ayhan, Abdülkerim Bardakçı ve Barış Alper Yılmaz'da. Parma maçının ardından kampı tamamlayarak yurda dönecek.

SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber