Galatasaray Rizespor MUHTEMEL 11: Galatasaray Rizespor Maçı Saat Kaçta, Hangi Kanalda? Galatasaray Çaykur Rizespor Hakemi Kim?

Galatasaray Rizespor muhtemel 11 belli oldu. Trendyol Süper Lig 29. hafta Çaykur Rizespor'u konuk edecek olan Galatasaray kritik haftalara girdi. Peki, Galatasaray Rizespor maçı hangi kanalda, saat kaçta? İşte Galatasaray Çaykur Rizespor kadrosu..

Okan Buruk yönetimindeki Galatasaray ile İlhan Palut'un takımı Çaykur Rizespor karşılaşması geldi. Galatasaray Rizespor muhtemel 11 belli oldu. Süper Lig 29. haftada kozlarını paylaşacak olan Galatasaray Çaykur Rizespor maçı saat kaçta belli oldu. Sarı kırmızılı ekibin tek hedefi sahadan 3 puanla ayrılmak olurken Karadeniz ekibi ise güçlü rakibinden puan koparmaya çalışacak. Peki, Galatasaray Rizespor maçı ne zaman? Galatasaray Rizespor maçı hangi kanalda? İşte Galatasaray Çaykur Rizespor kadrosu..

GALATASARAY ÇAYKUR RİZESPOR MAÇI SAAT KAÇTA? HANGİ KANALDA?

Galatasaray - Çaykur Rizespor kadrosu netleşti. beIN Sports 1 ekranından naklen yayınlanacak olan Galatasaray - Çaykur Rizespor maçı 8 Mart Cuma günü saat 20.00'de başlayacak. Rams Park'ta oynanacak Galatasaray - Çaykur Rizespor maçı hakemi Bahattin Şimşek yönetecek. Süper Lig’de bugüne kadar 43 kez karşı karşıya gelen Galatasaray ile Çaykur Rizespor 29 kez sahadan 3 puanla ayrıldı. Yeşil-Mavililer ise rakibini 7 kez mağlup etti. 7 mücadele ise berabere bitti.

GALATASARAY MUHTEMEL 11

Muslera, Barış Alper, Kaan Ayhan, Nelsson, Köhn, Torreira, Kerem Demirbay, Tete, Mertens, Kerem Aktürkoğlu, Icardi

ÇAYKUR RİZESPOR MUHTEMEL 11

Gökhan, Taha, Aliqulov, Emirhan, Hojer, Muammer, Shelvey, Gustavo, Olawoyin, Akintola, Minchev

SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber