GALLER TÜRKİYE MAÇI CANLI İZLE ŞİFRESİZ! Milli Maç Exxen Canlı İzle Full Kesintisiz! TV8 Canlı Yayın Galler Türkiye Maçı İzle

Türkiye A Milli Takım için kritik gün geldi çattı. 6 Eylül Cuma günü uluslar liginde boy gösterecek olan Türkiye Galler maçı ilk 11 netleşti. Sahaya beyaz formayla çıkacak olan milli maç TV8 ve EXXEN ekranlarından takip edilecek. İşte Galler Türkiye maçı canlı izle şifresiz linki..

Taraftarların dört gözle beklediği Türkiye Galler maçı yayın bilgileri belli oldu. EURO 2024 çeyrek final ardından 3 puan yarışına dahil olan A Milli Takım Uluslar Ligi rakibi Galler oldu. Uluslar Ligi A Grubu'na çıkabilmek için savaşacak olan A Milli Takım kadrosu netleşti. Vincenzo Montella öğrencileri galibiyet isteğiyle hazırlıklara başladı. 6 Eylül Cuma günü oynanacak Türkiye vs Galler maçı Tv8 ve Exxen kanallarından yayınlanacak. İşte Galler Türkiye maçı canlı izle şifresiz linki..

TV8 GALLER TÜRKİYE MAÇI CANLI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

EXXEN TÜRKİYE GALLER MAÇI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

GALLER TÜRKİYE MAÇI CANLI İZLE ŞİFRESİZ

Cardiff Şehir Stadı'nda oynanacak Galler Türkiye maçı saat 21.45'te başlayacak. 6 Eylül Cuma günü Cardiff Stadında oynanacak olan Uluslar Ligi Galler vs Türkiye maçı hakemi Norveç Futbol Federasyonu'ndan Rohit Saggi oldu. Yardımcılıklarını ise Morten Jensen ve Anders Olav Dale yapacak. Türkiye milli maç dördüncü hakem olarak Sigurd Kringstad sahada yer alacak. Galler Türkiye maçı TV8 ve Exxen platformundan canlı olarak izleyebilirsiniz.

TÜRKİYE GALLER MAÇI İLK 11

Mert Günok

Zeki

Abdülkerim

Merih

Mert Müldür

İsmail, Orkun (Okay)

İrfan Can

Arda

Kenan

Barış

SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber