GAZİANTEP ŞAHİNBEY BELEDİYESİ SPOR AYAKKABI RANDEVU EKRANI: Şahinbey Belediyesi Spor Ayakkabı Nasıl Alınır? Şahinbey Karne Ayakkabı Randevu

14 Haziran Cuma gününü iple çeken öğrenciler karne hediyesi arayışına başladı. 2023-2024 eğitim öğretim yılının sona ereceği 14 Haziran tarihini bekleyen öğrenciler gözlerini Gaziantep Şahinbey Belediyesi ayakkabı randevu araştırdı. Her yıl karne hediyesi spor ayakkabı dağıtan Şahinbey Belediyesine ayakkabı başvuru nasıl yapılır merak edildi. Peki, Şahinbey Belediyesi spor ayakkabı nasıl alınır? İşte Şahinbey Belediyesi ayakkabı randevu ekranı..

20 milyon öğrencinin iple çektiği yıl sonu tatili geldi çattı. 14 Haziran Cuma günü 2023-2024 eğitim öğretim yılını kapatacak olan öğrenciler yıl sonu tatilinin tadını çıkaracak. MEB yılın bitmesine sayılı gün kala öğrenci ve velilerin gündemi karne hediyesi oldu. Her yıl öğrencilere karne hediyesi olarak spor ayakkabı dağıtan Gaziantep Şahinbey Belediyesi ayakkabı randevu ekranı sorgulandı. İlçede yaşayan ve okulları Şahinbey sınırları içinde yer alan öğrencilerin beklediği Şahinbey Belediyesi ayakkabı formu beklenmeye başladı. Peki, Şahinbey Belediyesi spor ayakkabı nasıl alınır? İşte Gaziantep Şahinbey Belediyesi ayakkabı randevu ekranı..

GAZİANTEP ŞAHİNBEY BELEDİYESİ SPOR AYAKKABI RANDEVU

Her yıl öğrencilere karne hediyesi olarak ayakkabı dağıtan Gaziantep Şahinbey Belediyesi 2024 duyurusu beklenmeye başladı. 14 Haziran 2024 Cuma günü sona erecek olan 2023-2024 eğitim öğretim yılı karne hediyesi spor ayakkabı randevuları henüz açılmadı. Geçtiğimiz yıl Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu tarafından duyurulan spor ayakkabı randevularının 2024 yılı için ne zaman geleceği merak ediliyor.

ŞAHİNBEY BELEDİYESİ SPOR AYAKKABI RANDEVU

Gaziantep Şahinbey Belediyesi tarafından öğrencilere karne hediyesi olarak verilen -spor ayakkabı randevu ekranı açıldığında haberimizde yer vereceğiz. Yıllardır süren Şahinbey Belediyesi spor ayakkabı hediyesi ilçedeki çocuk ve gençlere 160.000 adet Slazenger ve Kinetix markalı ayakkabı veriliyor. Şahinbey Belediyesi spor ayakkabı randevu ekranı açıldığında sizden istenen formu doğru ve eksiksiz şekilde doldurmanız gerekiyor.

SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber