Gelin Evi Ceren Yılmaz Kimdir? Show TV Gelin Evi Ceren Yılmaz Kaç Yaşında, Nereli? Gelin Evi Ceren Yılmaz Instagram Hesabı

15 Ağustos Perşembe günü ekrana gelen Gelin Evi yeni bölüm Best Of gelinleri iddialarını gösterdi. Haftanın dördüncü günü programın sevilen gelinlerinden Ceren Yılmaz yarıştı. Peki, Gelin Evi Ceren Yılmaz kimdir, kaç yaşında, nereli? İşte yanıtı..

Ev hanımlarını ekran başına çivileyen Gelin Evi yarışmasında günün ismi Ceren oldu. 15 Ağustos Perşembe günü ekrana gelen Gelin Evi yarışmasında bugünün yarışmacısı Ceren Yılmaz oldu. Ezgi Sertel ile Gelin Evi programında haftanın dördüncü yarışmacısı olan Ceren Yılmaz 100 bin TL büyük ödül için evini sergiledi. Gelin Evi Best Of haftasında yarışan Ceren gelin kimdir merak edildi. Peki, Gelin Evi Ceren Yılmaz kimdir, kaç yaşında, nereli? İşte Gelin Evi Ceren Yılmaz Instagram hesabı..

GELİN EVİ CEREN YILMAZ KİMDİR? KAÇ YAŞINDA? NERELİ?

15 Ağustos Perşembe günü yarışan Ezgi Sertel ile Gelin Evi yarışmacısı Ceren Yılmaz 26 yaşında. 2 yıllık evli olan Ceren Yılmaz programa bir kez daha katıldı. İçerik üreticisi olan Gelin Evi Ceren Antalyalı. Daha önce programa Antalya'daki evi ile katılan Ceren Yılmaz işi gereği İstanbul'a taşındığını söyledi. Ceren'in İstanbul'daki evinin Antalya'daki evinden daha özensiz olduğunu söyleyen gelinler, "Spotçu gibi düşünüyorum şu an bu evi. İkinci el eşyalar alınıp buraya gelişigüzel yerleştirilmiş gibi" yorumu yaptı.

CEREN YILMAZ INSTAGRAM HESABI İÇİN TIKLAYIN

SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber