GELİN EVİ YENİ SUNUCUSU KİM OLDU? Show TV Gelin Evi Yeni Sezon Saat Kaçta Başlayacak?

Show TV'nin sevilen programı Gelin Evi sunucusu değişti. Aslı Hünel ayrılık kararı ardından yeni sunucu araştırılmaya başladı. Her hafta 5 gelinin büyük ödülü almak için ter döktüğü yapımda koltuğun yeni sahibi belli oldu. Peki, Gelin Evi sunucusu kim? İşte yanıtı..

Her gün saatler 12.15 olduğunda Show TV ekranında yayınlanan Gelin Evi programı yeni sezona başladı. 12 Ağustos Pazartesi günü yeni sezonuyla izleyicilerin karşısına çıkacak olan Gelin Evi programında 5 gelin büyük ödül için yarışa başladı. Aslı Hünel'in sunduğu Gelin Evi programında sunucu değişti. Peki, Gelin Evi sunucusu kim oldu? Gelin Evi ne zaman başlayacak? İşte merak edilenler..

GELİN EVİ SUNUCUSU KİM OLDU?Gelin Evi sunucusu kim oldu

Birçok izleyicinin merak ettiği Gelin Evi programının yeni sunucusu Ezgi Sertel oldu. Televizyon dünyasında pek çok programın sunuculuğunu yapan deneyimli Ezgi Sertel yeni sezonda Gelin Evi programının sunucu koltuğuna oturacak. 5 gelin hafta içi her gün birbirlerinin evlerini ziyaret ederek ev dekorasyonlarından yemeklere kadar birçok kriterde puanlama yapıyor. Haftanın sonunda en yüksek puanı alan gelin 100 bin TL'lik büyük ödülün sahibi oluyor.

EZGİ SERTEL KİMDİR? KAÇ YAŞINDA? NERELİ?

Ekim 1981 Karabük Safranbolu doğumlu olan Ezgi Sertel İstanbul Üniversitesi Orman Mühendisliği bölümünde okudu. Televizyon kariyerine 2007 yılında Samanyolu TV ile başlayan Ezgi Sertel Tek Türkiye dizisinde Zeynep Öğretmen karakteri ile ünlendi. 2006 yılında yayınlanan Yağmurdan Sonra dizisinde Leyla Öğretmen karakterine bürünen Ezgi Sertel sunuculuğa adım attı. Lezzet Haritası programında Anadolu'nun çeşitli şehirlerini gezen Ezgi Sertel oyuncu Ozan Çobanoğlu ile dünya evine girdi. Çiftin 2020 yılında ikiz çocukları Tibet ve Mert dünyaya geldi.

EZGİ SERTEL INSTAGRAM HESABI İÇİN TIKLAYIN

SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber