GELİNİM MUTFAKTA 6. SEZON ŞAMPİYON BELLİ OLDU! Kanal D Gelinim Mutfakta 80 Altın Bilezik Kim Kazandı? 5 Temmuz Gelinim Mutfakta Kim Birinci Oldu?

Nursel Ergin'in sunumuyla bir sezonu daha ardında bırakan Gelinim Mutfakta yarışmasında 80 altın bilezik sahibini buldu. 5 Temmuz Cuma günü sezonu kapatan Gelinim Mutfakta'da 6. sezonun şampiyonu açığa çıktı. Peki, Gelinim Mutfakta 6. sezon şampiyonu Kıymet mi, Damla mı yoksa Zeynep mi oldu? İşte yanıtı..

Kanal D ekranının en sevilen gündüz kuşağı yapımlarından Gelinim Mutfakta 6. sezon finali geldi çattı. 5 Temmuz Cuma günü yayınlanan Gelinim Mutfakta 1420. bölüm bu sezonun son bölümü oldu. Birbirinden iddialı Başak, Zeynep, Damla ve Kıymet 80 adet altın bilezik ve çeyrekler için yarıştı. Peki, Gelinim Mutfakta şampiyon kim oldu? 5 Temmuz Gelinim Mutfakta kim birinci oldu? İşte Gelinim Mutfakta sezon finali bilezikleri kazanan gelin ve kayınvalide..

GELİNİM MUTFAKTA 6. SEZON ŞAMPİYON KİM OLDU?

Gelinim Mutfakta 6. sezon finali bilezikleri kim kazandı merak eden izleyiciler ekran karşısındaki yerlerine geçti. Ünlü sunucu Nursel Ergin'in sunumuyla ekran kariyerine devam eden Gelinim Mutfakta macerasında gelinler günün en güzel tabağını çıkarmaya çalışırken kayınvalidelerin ödevi de gelinlerinin tabaklarını bulup 5 puan vermek oldu. 5 Temmuz Cuma günü ekrana gelen Gelinim Mutfakta 1420. bölüm 6. sezon şampiyonu olan DAMLA altın bilezikleri kollarına geçirdi. Gelinim Mutfakta 5 Temmuz çeyrek altını kazanan ise Damla oldu. Damla 50 altın bilezik, 2. olan Kıymet ise 30 altın bileziğin sahibi oldu.

5 TEMMUZ GELİNİM MUTFAKTA KİM BİRİNCİ OLDU?

Bomba bir sezon finaliyle ekrana bir süre mola verecek olan Gelinim Mutfakta bugün kim birinci kazanan DAMLA oldu. 5 Temmuz Cuma günü saat 13.00 olduğunda yayına giren Gelinim Mutfakta 6. sezon finalinde Damla 50 altın bileziğin sahibi olurken 2. olan Kıymet ise 30 altın bilezik kazandı. Nursel Ergin ile kayınvalideler sezonun son yemek tadımı yaptı. Şahane geçen bir sezonu geride bırakan Gelinim Mutfakta yarışmasında Zeynep, Kıymet, Damla ve Başak arasındaki çekişmeyi kazanan Damla adını şampiyonlar listesine yazdırdı.

SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber