GELİNİM MUTFAKTA 6 SEZON ŞAMPİYONU KİM OLDU? Nursel Ergin Gelinim Mutfakta 80 Altın Bilezik Kim Kazandı? Gelinim Mutfakta Kim Şampiyon Oldu?

Kanal D fenomen yapım Gelinim Mutfakta 6. sezon finaliyle ufak bir mola verdi. Nursel Ergin'in sevilen sunumuyla ekrana gelen Gelinim Mutfakta yarışmasında 6. sezonun şampiyonu açığa çıktı. Birincinin 50, ikincinin 30 altın bilezik kazandığı Gelinim Mutfakta 6. sezon şampiyonu kim oldu merak edildi. İşte Gelinim Mutfakta puanları..

Kanal D ekranında hafta içi her gün yayınlanan Gelinim Mutfakta yarışması sezonu kapattı. 5 Temmuz Cuma günü ekrana gelen 1420. bölümle sezonu kapatan Gelinim Mutfakta yarışmasında çeyrekler ve altın bilezikler sahiplerini buldu. 4 gelin tezgah başında günün ödevi yemekleri en güzel şekilde yapmaya çalışırken 4 kayınvalidenin görevi ise gelinlerinin tabaklarını bulup 5 puan vermek oldu. Peki, Gelinim Mutfakta 6. sezon şampiyonu kim oldu? İşte yanıtı..

GELİNİM MUTFAKTA 6 SEZON ŞAMPİYONU KİM OLDU?

Gelinim Mutfakta son bölüm 5 Temmuz Cuma günü ekrana geldi. Heyecanın tavan yaptığı Gelinim Mutfakta yarışmasında her gün en yüksek puanı alan gelin çeyrek altın kazandı. Her hafta finalinde 10 altın bileziği kollarına geçiren gelinler 6. sezon finali için tezgah başına geçti. Gelinim Mutfakta kim şampiyon oldu Gelinim Mutfakta 6. sezon şampiyonu Damla oldu ve 50 adet altın bilezik kazandı. Gelinim Mutfakta Kıymet ise ikinci olarak 30 altın bileziğin sahibi oldu.

GELİNİM MUTFAKTA 6 SEZON FİNALİ PUANLARI

-5 TEMMUZ GELİNİM MUTFAKTA ÇEYREK ALTINI KAZANAN GELİN: DAMLA

-5 TEMMUZ GELİNİM MUTFAKTA 50 ALTIN BİLEZİK KAZANAN GELİN: DAMLA

-5 TEMMUZ GELİNİM MUTFAKTA 30 ALTIN BİLEZİK KAZANAN GELİN: KIYMET

SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber