Gelinim Mutfakta 9 Ekim 2023 Puan Durumu! 9 Ekim Gelinim Mutfakta Kim Birinci Oldu?

Nursel Ergin Gelinim Mutfakta 1231. bölümde en beğendiği yemeğe 5 puan, en başarısız tabağa 1 puan verdi. Gelinlerin yaptığı yemeklerden yiyen Nursel Ergin puanlarını 1'den 5'e kadar sıraladı. Peki, günün en başarılı ismi hangi gelin oldu? Bugün çeyrek altını kim aldı? İşte Gelinim Mutfakta 9 Ekim 2023 puan durumu..

Ekranların sevilen yarışması Gelinim Mutfakta haftanın ilk gününü tamamladı. Kanal D'de yayın hayatına devam eden Gelinim Mutfakta yarışması yeni haftaya Ispanaklı Fırın Makarna ile başladı. Geçtiğimiz hafta elenen Gizem ve kaynanası Müslime'nin yerine yeni gelin kaynana geldi. 9 Ekim Pazartesi günü izleyici karşısına çıkan yeni bölüme damga vuran gelin kaynana Cansu ve kaynanası Seniha oldu. Gelinler tezgah başına geçti ve en güzel Ispanaklı Fırın Makarna tabağını çıkarmaya çalıştı. Nursel Ergin Gelinim Mutfakta 1231. bölümde en beğendiği yemeğe 5, en başarısız tabağa 1 puan verdi. Peki, 9 Ekim Gelinim Mutfakta kim birinci oldu? İşte merak edilen Gelinim Mutfakta 9 Ekim puan durumu..

9 EKİM GELİNİM MUTFAKTA KİM BİRİNCİ OLDU?

Reyting rekortmeni Gelinim Mutfakta yeni hafta macerası başladı. Geçtiğimiz hafta programa Gizem ve kaynana Müslime veda etti. Yeşim çeyrek altının sahibi olurken her cuma 10 altın bilezik verilen yarışmada 10 altın bileziği kazanan gelin 73 puanla Özlem oldu. Olaylı haftanın ardından yeni günde Gelinim Mutfakta maratonuna gelin Cansu ve kaynanası Seniha katıldı. 9 Ekim Pazartesi günü ekran macerasına devam eden Gelinim Mutfakta'da günün çeyrek altınını kazanan gelin kuraya kaldı. Cansu ve Yeşim arasında çeyrek altın kazanan isim Cansu oldu. İşte 9 Ekim Gelinim Mutfakta puan durumu..

GELİNİM MUTFAKTA PUAN DURUMU 9 EKİM 2023

TUĞBA- 14

YEŞİM- 17

ÖZLEM- 11

CANSU- 17

GELİNİM MUTFAKTA TÜM BÖLÜMLERİ İÇİN TIKLAYIN

SON DAKİKA HABERLERİ